عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیدفرماندار شهرستان تبریز شایعات پیرامون پایان یافتن منع تردد شبانه در تبریز را رد کرده و گفت: این طرح با یک ساعت کاهش ادامه دارد.
بهروز مهدوی در گفتگو با تبریز بیدار ضمن تاکید بر تداوم منع تردد شبانه در تبریز و رد شایعات پیرامون بازگشت به وضعیت قبلی، اظهار داشت: منع ترددها به طور کامل مرتفع نشده و تنها یک ساعت کاهش یافته است.
وی خاطر نشان کرد: منع تردد شبانه در تبریز از ساعت 21 شب تا ساعت ۳ صبح اعمال می شود.
فرماندار تبریز در خصوص عدم ارسال پیامک جریمه به رانندگان ناقض محدودیت، گفت: امکان ندارد کسی از ساعت ۹ شب به بعد با خودرو در خیابان تردد کند ولی جریمه نشود ولی مسئله عدم ارسال پیامک را پیگیری خواهمکرد.
وی تاکید کرد: در معابری که دوربین ثبت تخلفات وجود دارد، از ساعت 21 شب تا 3 صبح جریمه ها اعمال شده است و رانندگان می توانند استعلام جریمه های خود ر بگیرند.
مهدوی با اشاره به وضعیت آبی اما شکننده تبریز بیان داشت: محدودیت های کرونایی همچنان در شهرهای با وضعیت آبی و زرد به منظور جلوگیری از تشدید دوباره کرونا وجود دارد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید