پنجشنبه / ۱۵ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 6 August / 2026
×
از ابتدای سالجاری تاکنون؛

تدفین 4000 متوفی کرونایی در تبریز

مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان دیماه جاری 9 هزار متوفی در تبریز و حومه دفن شده اند که از این تعداد، نزدیک به چهار هزار نفر را اموات کرونایی تشکیل می دهند.

  • بهمن 25, 1399
  • به گزارش تبریز بیدار ،  فرخ جلالی در دیدار مدیران و جمعی از روحانیان شاغل در سازمان آرامستان های شهرداری با امام جمعه تبریز گفت: در اوج بحران کرونا رقم متوفیان این بیماری فقط در تبریز به روزانه 45 نفر بالغ شده بود، اما با اعمال محدودیت های اخیر این رقم به کمتر از 5 نفر در روزهای گذشته رسیده است.

    وی با اشاره به زحماتی که پرسنل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز از آغاز بحران کرونا تاکنون متحمل شده اند افزود: رهنمودهای جنالعالی در اعزام کارشناسان مذهبی و نظارت بر رعایت اصول شرعی، تقدیر مقام معظم رهبری و سربلندی نام تبریز را در پی داشت.

    مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز همچنین از عنایت ویژه امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی به پرسنل روزمزد این مجموعه قدردانی کرد و گفت: تبدیل وضعیت غسالان، غساله ها و پرسنل روزمزد، رضایتمندی و انگیزش بیشتر پرسنل خدوم آرامستان های تبریز را در پی داشت.

    جلالی با تاکید بر اینکه تکریم اموات مسلمین در اولویت کاری این سازمان است تصریح کرد: در طول بحران کووید 19 تمام اصول شرعی، بهداشتی و انسانی در تغسیل، تکفین و تدفین اموات کرونایی رعایت شده است.

    مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز همچنین به مساعدت ویژه شورای شهر و شهردار تبریز برای کاهش هزینه های کفن و دفن اموات کرونایی اشاره کرد و افزود: تبریز تنها کلانشهری است که به منظور کاهش آلام بازماندگان، تسهیلات حداکثری برای تدفین اموات کرونایی اختصاص یافته است.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *