مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینپایگاه خبری تحلیل تبریزبیدار خاطرات مردم آذربایجان از دیدارهای سال گذشته با رهبر انقلاب را جمع آوری و منتشر می کند.
به گزارش تبریز بیدار ، به دلیل شیوع ویروس کرونا، امسال مراسم عمومی دیدار مردم تبریز در 29 بهمن با رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار نمی شود.
امسال از زیارت حضوری محرومیم، اما این به معنای محرومیت ما از نور ولایت نیست، بلکه میتوان در هر نقطهای با عمل به رهنمودهای معظم له، به ولایتمداری جامه عمل پوشاند.

پایگاه خبری تبریزبیدار در راستای عمل به رسالت خود در نشر و پاسداشت صحنه های زیبایی «دیدار یار»، به ویژه پیامهای گرانبهای تجدید بیعت سالانه مردم تبریز و آذربایجان با رهبری و در سایه شرایط خاص کرونایی حاکم بر کشور که امکان شرکت عموم مردم در حسینیه امام خمینی(ره) را غیر ممکن کرده است، اقدام به برگزاری فراخوان «خاطره نگاری» کرده است.
این فراخوان بصورت مسابقه خاطره نویسی و روایت حضور در بیت رهبری در حال برگزاری است و زائران روی یار در سال های گذشته می توانند خاطرات خود را حداکثر در 5 پاراگراف مکتوب کرده و برای ما ارسال کنند.
به سه خاطره برتر جوایزی از طرف تبریزبیدار اهدا خواهد شد. مهلت ارسال خاطرات تا ساعت 10 صبح روز 29 بهمن می باشد.
تعدادی از خاطرات ارسالی با نام خود شما در سکوهای انتشار این رسانه در سایت و فضای مجازی منعکس می شود.
پل های ارتباطی برای ارسال آثار:
بصورت کامنت ذیل این خبر
ارسال در صفحه اینستاگرام به نشانی instagram.com/tabrizebidar_ir
ارسال به ادمین کانال تلگرام به نشانی http://t.me/tabrizebidar/
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید