پنجشنبه / ۱۵ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 6 August / 2026
×
به همت بسیج هنرمندان استان؛

تولید کتابِ ترکی صوتی شهید پیشقدم

نشست خبری کتاب صوتی ترکی شهید سردار پیشقدم در محل بسیج هنرمندان آذربایجان شرقی برگزار شد.

  • اسفند 27, 1399
  • به گزارش تبریز بیدار ، حجت‌الاسلام والمسلمین ممی زاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در اقشار بسیج استان در این نشست با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با اینکه حرفی برای گفتن دارد ولی رسانه دوربرد و همه گیر نداریم. قدرت دشمن ما در اینست که رسانه دوربرد دارد.

    نماینده ولی فقیه در اقشار ادامه داد: مسئولیت بسیج و اصحاب رسانه متعهد در جنگ رسانه ای بیشتر از همه است.

    در ادامه این نشست مهدی لطفی آزاد کارگردان مستند صوتی  گفت: کار برای شهدا نیاز به کارگردان ندارد؛ چون خودشان کارگردان هستند. 

    وی به فعالیت های این مجموعه در خصوص تولید کتب صوتی برای شهدا اشاره کرده و افزود: ۱۳ مورد کتاب صوتی ترکی زبان در این مورد تهیه شده است.

    لطفی آزاد در مورد کتاب صوتی شهید پیشقدم گفت: ترجمه و صداپیشگی و صداگذاری این کتاب به ترکی توسط خانم اردلانی و خانم وثوقیان صورت گرفته است.

    وی با بیان اینکه ۱۳۷ نفر ثبت نام  کننده برای گویندگی داشته ایم، گفت: بسیج هنرمندان آماده است تا هر کسی بخواهد در عرصه صدا فعالیت کند، تجهیزات انجمن صداپیشگان را در اختیار او قرار گیرد.

    لطفی آزادگفت: به برکت شهدا استعداد های خوبی برای این کار وارد شده اند. در عرض یک هفته این کتاب صوتی به اتمام رسیده و در سطح خودش عالی است.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *