ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حب اهل بیت(ع) و بیرق اباعبدالله(ع) پیوند ناگسستنی بین خون های آذربایجانی، خوزستانی، بلوچ، فارس، خراسانی و… ایجاد کرده است.
روح الله متفکرآزاد در گفتگو با تبریز بیدار در واکنش به هتک حرمت پرچم اباعبدالله(ع) در تبریز و ایجاد انحراف در مسیر مطالبات مردم خوزستان اظهار داشت: حلقه اتصال همه اقوام ایرانی و عامل عزت و قوام ملی ما اهل بیت(ع) هستند.
وی افزود: حب اهل بیت(ع) و بیرق اباعبدالله(ع) پیوند ناگسستنی بین خون های آذربایجانی، خوزستانی، بلوچ، فارس، خراسانی و… ایجاد کرده و آنهایی که ذات خود را در مخالفت با عَلَم اهل بیت(ع) بروز می دهند، در واقع مرگ سیاسی و نابودی خود را تضمین می کنند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بیرق امام حسین(ع) در سینه های مردم آذربایجان جای دارد، افزود: مردم تبریز و آذربایجان در کنار مردم نجیب خوزستان بوده و خواستار رسیدگی سریع مسئولین ذیربط به مشکلات آن خطه قهرمان پرور هستند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر رفع مشکلات خوزستان با پیگیری مسئولین، تصریح کرد: سوءاستفاده کنندگان و وابستگان به ایادی بیگانه، با جسارت خود به ساحت اهل بیت(ع) خود را رسوا کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید