ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟استاندار آذربایجان شرقی در خصوص جذب جوانان در ادارات دولتی نیز گفت: باید بگوییم فعلا استخدام وجود ندارد و محدودیت ها باعث شده است شرکت های دانش بنیان به وجود بیاید.
به گزارش تبریز بیدار ، محمدرضا پورمحمدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در آینده نزدیک شاهد تغییرات مدیریت خواهیم بود و تا آخرین لحظه وظایف خود را به نحو احسن انجام خواهیم داد.
وی با بیان اینکه در دوران ۲/۵ ساله مدیریتم فقط شهاب سنگ نبارید، افزود: اگر همراهی فضای رسانه ای نبود کار برای ما بسیار سخت بود.
استاندار آذربایجان شرقی با تمجید از رسانه ها گفت: شرایط رسانه ها پیچیدگی های زیادی دارد، خبرنگاری که بخواهد حقیقت را بیان کند توانمندی و دلسوزی می خواهد.
وی ادامه داد: مجموعه رسانه ای استان وظایف خود را به نحو احسن انجام داده اند و شاید انتقاداتی که دارید به مذاق ما خوش نیاید اما همه این موضوعات برای حل مشکلات جامعه و مردم می باشد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه مدعی شد: در دوران مدیریت ما، از هیچ رسانه ای شکایت نکردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وی اضافه کرد: کاستی های حوزه خبر نگاری را قبول داریم اما تشکل های صنفی از ما درخواست کمک نکرده اند.
پورمحمدی در خصوص جذب جوانان در ادارات دولتی نیز گفت: باید بگوییم فعلا استخدام وجود ندارد و محدودیت ها باعث شده است شرکت های دانش بنیان به وجود بیاید.
استاندار دولت روحانی در آذربایجان شرقی گفت: دانشگاه ها در دولت جزو بی برنامه ترین نهاد ها می باشد که هیچ برنامه و آینده ای برای فارغ التحصیلان وجود ندارد.
وی افزود: نحوه نظام آموزشی باید تغییر کند که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بتوانند کار آفرینی کنند.
پورمحمدی همچنین اظهار داشت: در گذشته استان آذربایجان شرقی، دروازه آسیا به اروپا بود که متاسفانه الان به بن بست رسیده است.
وی با اشاره به اهمیت بزرگراه خواجه_ ورزقان و راه آهن جلفا گفت: رونق اقتصادی فقط با صادرات و راه های مرزی امکان پذیر می باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید