پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

ظهر امروز مراسم تکریم و معارفه فرمانده جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی با حضور مسئولین کشوری و لشکری در تبریز برگزار شد.

  • آبان 6, 1400
  • به گزارش تبریز بیدار ، حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورای آذربایجان شرقی در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات فرمانده سابق سپاه عاشورای استان گفت: امروز اینجا جمع شدیم از سربازی که ۴ دهه در سپاه که در عرصه های مختلف خدمت خالصانه کرده است تکریم کنیم.

    وی افزود: ما یک فرمانده ماندگار را بدرقه می کنیم. سپاه عاشورا سرداران بزرگی را دیده است و همه آنها خالصانه کار کرده اند.

    وی ادامه داد: یکی از ویژگی های سردار خرّم جامعیت ایشان است که در هر زمینه‌ای مسلط به مسائل هستند. از طرف همه پاسداران از زحمات خالصانه سردار خرم تشکر می کنیم.

    حجت الاسلام سرایی گفت: سردار خرّم نیز در حال حاضر با تمام وجود در جایگاه دیگر در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

    مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا خطاب به سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران گفت:فرمانده جدید سپاه عاشورا هم محبوب القلوب پیشکسوتان ماست و از اینکه ایشان را انتخاب کردید سپاسگزاریم.

    گفتنی است در پایان این مراسم سردار اصغر عباسقلیزاده بعنوان فرمانده جدید سپاه عاشورا منصوب و از خدمات سردار عابدین خرّم تقدیر شد.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    نقشه‌ی راه نخبگان برای «ایران هرچه قوی‌تر» / «ریزعلی خواجوی»‌ها را نخبگانی می‌دانیم
    رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به نخبگان و مدال‌آوران علمی و ورزشی مطرح کردند؛

    نقشه‌ی راه نخبگان برای «ایران هرچه قوی‌تر» / «ریزعلی خواجوی»‌ها را نخبگانی می‌دانیم

    مشارکت فعال دانش‌آموزان در راهپیمایی ۱۳ آبان ضروری است
    رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌ شرقی:

    مشارکت فعال دانش‌آموزان در راهپیمایی ۱۳ آبان ضروری است

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *