مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینالناز سیاسی مرمت گر بافت و بنای تاریخی طی یادداشتی در واکنش به قطع درختان محله ایتالیایی های منظریه تبریز به مساله فضاهای تاثیر گذار بر شهر پرداخته است.
سرویس شهری تبریز بیدار : الناز سیاسی/ برخی از فضاهای شهری روزگارانی مکان وقایع و حوادثی بودند که تاریخ و هویت یک شهر و مکان را بازگو می کنند، تاریخی که روزگارانی مردم در آن محل خاطره داشتند و به تاریخ آن محل تبدیل شده است از جمله خیابان، میدان، کوچه
از دیروز تا امروز فضاهای شهری مکان آمد و شد میان گذشته و آینده است این مکان ها روح و زندگی گذشته را به آینده بازگو می کنند و برخی عناصر داخل آن به عنوان جسم و کالبد شکل دهنده فضای شهری محسوب می شوند.
زمان، خود به عنوان یک عنصر تاریخی می باشد که بعضی مواقع باعث تفاوت ها در یک مکان می شود ولی این تفاوت ها نباید چنان باشد که با گذشت زمان هویت ها تخریب شود و شالوده محلات که استخوان بندی یک شهر است از بین برود.
گفتنی است هفته گذشته قطع درختان کوی ایتالیایی ها در محله منظریه تبریز و تبدیل آن به ملک مسکونی، داد اهالی را در آورد.
آنها معتقدند برند این محله با فضای سبز و درختان است و اجازه تخریب درختان کهنسال را نمی دهیم.
بررسی های میدانی تبریزبیدار نشان داد که شهرداری در ازای غرامت به شخص حقیقی، این محل را به او داده است.
اکنون کمیسیون نظارت شورای شهر وارد عمل شده و قرار است موضوع در این کمیسیون بررسی شود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید