به گزارش تبریز بیدار ، نوید ناصر مسئول بسیج دانشجویی استان در این مراسم ضمن انتقاد از وضعیت هنری موجود در کشور گفت: بی توجهی به هنر انقلاب در سال های اخیر اتفاقی بی سابقه است و باید ریشه یابی بشود.
وی افزود: در دهه شصت یک دهه طلایی فرهنگ و هنر داشتیم که هسته های فراوانی در حال فعالیت بودند. یکی از آنها مسجد جواد الائمه(ع) تهران بود که هنرمندان زیادی تقدیم انقلاب کرده است.
وی با تشریح معنای مبارزه با جنگ نرم گفت: جنگ نرم در سطح واژه و کلمه و کلیشه ای مانده است. در جنگ نرم فقط فیلم سازی، موسیقی، نویسندگی و کارتونیست بودن مطرح نیست بلکه ما به قوت های هنری نیاز داریم.
مسئول بسیج دانشجویی استان تصریح کرد: در چندین سال گذشته سعی شده تا هسته های هنری لااقل در دانشگاه ها شکل بگیرد. تلاش داریم هسته های مختلفی شکل بگیرد تا دوباره هنر انقلاب در سطح جامعه اوج بگیرد.
در ادامه این برنامه رسول جوانعلی آذر سرپرست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز با بیان اینکه هنر واگویه و انعکاس عشق است، گفت: سینما به ما میگوید باید از قراردادهای دنیا که ما را به سیم خاردار های اجبار بسته، فرار کنیم.
در ادامه میکائیل نظری، نماینده استان در شورای سیاست گذاری انجمن ملی فیلم ققنوس نیز در این جلسه به لازمه های کار هنری اشاره کرده و اظهار داشت: وقتی انگیزه، تخصص، علاقه، جوانی و انرژی یکجا جمع شود میتواند کارهای ناممکن را ممکن کند. گاها در برخی ادارات بودجه و امکانات وجود دارد ولی انرژی نیست.
وی تاکید کرد: جشنواره ملی فیلم ققنوس می تواند همه اینها را کنار هم قرار دهد تا در کمترین زمان کارهای بیشتری انجام شود. امیدوارم در این جلسات تبادل اطلاعات و تبادل تخصص انجام شود.
امین جواهری، دبیر انجمن فیلم ققنوس نیز در این برنامه با بیان اینکه سازمان بسیج دانشجویی کشور این جشنواره را شش دوره برگزار کرده است، گفت: ما در ۲۵ استان انجمن فیلم های ققنوس را برگزار کرده ایم.
وی اظهار داشت: با نگاه های کنترلی مواجه هستیم و ترس داریم اما هیچ کسی نباید از هنرمند بترسد. هنرمند کار ضد امنیتی نمیکند.
جواهری بیان کرد: نگاه های ابزاری به هنرمند وجود دارد. کجا باید این جوانان هویت گرفته و کارهایشان را ببینیم؟
وی با تاکید بر لزوم مطالبه هنرمندان از مسئولین ذی ربط گفت: ذاتا بسیج دانشجویی برای هیچ مسئولی چاپلوسی نمی کند و با هیچ کسی شوخی ندارد و مطالبه به حق می کند. کسی که مسئول میشود وظیفه دارد که در مسائل فرهنگی کار کند. باید برای هنرمندان ما وقت بگذارند.
در ادامه رهبر قنبری کارگردان سینما نیز طی سخنانی اظهار داشت: ما منتقد شرایط سیاسی و فرهنگی هستیم اما معترض نیستیم. ما برای بهینه سازی انتقاد میکنیم.
پدر فیلم کوتاه ایران تاکید کرد: یک هنرمند بسیار تعالی بخش از یک روحانی و با فکر تر از فرد سیاسی است. هنرمندان باید با قدرت و سریع و عیان عمل کنند و سفت سرجای خود بایستد تا میهن پاینده باشد.
وی بیان کرد: هنر از کلمه هو نوره است که چیزی که نور را نشان می دهد پس هنرمند، با کار خود نور را نشان می دهد.
در پایان این برنامه نیز یکی از فیلم های انجمن ققنوس در حضور دانشجویان حاضر اکران شد.
انتهای پیام/