یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×
مدیریت ناصحیح در قبور شهدا؛

هزینه کلان، جلوی برف و باران را نگرفت

در جلسه مشترک با حضور مسئولین بنياد شهيد، اعضای شورای شهر و مديران سازمان آرامستان های شهرداری تبريز بر لزوم اصلاح ايرادات مسقف سازی فاز ۲ گلزار شهدای وادی حمت تاکيد گرديد.

  • آذر 19, 1400
  • به گزارش تبریز بیدار ، فرخ جلالی مديرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبريز در اين جلسه با اشاره به اين طرح فقط از تابش آفتاب به سطح قبور ممانعت می کند گفت: مشکلاتی مانند گرد و خاک و نفوذ باد و برف و باران به محوطه موجب شکايت خانواده های معظم شهدا شده است.

    وی تاکيد کرد: تداوم بارندگی ها و چکه کردن آب از سقف، ممکن است برای قبور مشکل ساز شود.

    حکيمه غفوری، عضو شورای شهر و مادر شهيد صادق عدالت اکبری نيز در اين جلسه گفت: اگر قرار بود اين پروژه جلوی باران و برف و باد را نگیرد چرا با اين اعتبار کلان اجرايی شده است؟

    منیری فر، جانشین معاون فنی عمرانی شهرداری تبريز نيز در اين جلسه تاکيد کرد: مشکلات کنونی بايد از نظر فنی واکاوی شود.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *