دوشنبه / ۱۱ آبان / ۱۴۰۵ Monday / 2 November / 2026
×
مدیریت ناصحیح در قبور شهدا؛

هزینه کلان، جلوی برف و باران را نگرفت

در جلسه مشترک با حضور مسئولین بنياد شهيد، اعضای شورای شهر و مديران سازمان آرامستان های شهرداری تبريز بر لزوم اصلاح ايرادات مسقف سازی فاز ۲ گلزار شهدای وادی حمت تاکيد گرديد.

  • آذر 19, 1400
  • به گزارش تبریز بیدار ، فرخ جلالی مديرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبريز در اين جلسه با اشاره به اين طرح فقط از تابش آفتاب به سطح قبور ممانعت می کند گفت: مشکلاتی مانند گرد و خاک و نفوذ باد و برف و باران به محوطه موجب شکايت خانواده های معظم شهدا شده است.

    وی تاکيد کرد: تداوم بارندگی ها و چکه کردن آب از سقف، ممکن است برای قبور مشکل ساز شود.

    حکيمه غفوری، عضو شورای شهر و مادر شهيد صادق عدالت اکبری نيز در اين جلسه گفت: اگر قرار بود اين پروژه جلوی باران و برف و باد را نگیرد چرا با اين اعتبار کلان اجرايی شده است؟

    منیری فر، جانشین معاون فنی عمرانی شهرداری تبريز نيز در اين جلسه تاکيد کرد: مشکلات کنونی بايد از نظر فنی واکاوی شود.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *