مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبیندر آستانه شب یلدا و با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور، هستند کسانی که به فکر ثبت بهترین لحظه ها برای خانواده های کم بضاعت هستند.
به گزارش تبریز بیدار ، این روزها با همت زوج جوان تبریزی شاهد خنده و شادی دل های کودکانه چشم انتظار خانه های محرومین هستیم تا سفره های آنان برای چند صباحی رنگ بگیرد.
در آستانه شب یلدا و با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور، هستند کسانی که به فکر ثبت بهترین لحظه ها برای خانواده های کم بضاعت هستند.
حسین مددی متولد ۳۵ ساله و همسرش خانم کشاورز ۳۰ ساله که در سال ۸۸ ازدواج کرده اند و از همان روزهای تشکیل زندگی، دغدغه مشترکی در زمینه کارهای خیر و کمک به محرومین داشتند و پس از سال ها خدمات دواطلبانه در سال ۹۸ گروه جهادی همای رحمت را در بخش بانوان و آقایان تشکیل دادند.
حسین مددی مسئول گروه می گوید: برای شب یلدا در حد وسع خود توانستیم ۱۴۰ بسته معیشتی تهیه و با شناسایی خانواده های نیازمند در حاشیه شهر توزیع کنیم.
وی با تقدیر از خیرین، مردم و اعضای گروه می گوید: در تهیه این بسته های معیشتی بنیاد علوی هم به ما در قالب اهدای برنج کمک کرد.
مددی می افزاید: در گروه همای رحمت با کمک معتمدین محلی سعی می کنیم این کمک ها با حفظ کرامت انسانی به دست نیازمندان واقعی برسد.
وی می گوید: خیرین عزیز در جهت تداوم حرکت خیرخواهانه می توانند کمک های نقدی خود را جهت تهیه ارزاق به شماره حساب 6273817010067092 بنام گروه جهادی همای رحمت واریز کنند.
خانم کشاورز ، مسئول بانوان گروه هم با اشاره به قدرت کمک های مردمی و خودجوش می گوید: با قطره قطره کمک های نقدی و غیر نقدی مردمی ، می توان کارهای بزرگی انجام داد و ما همین کار را در گروه همای رحمت تبریز انجام می دهیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید