یکشنبه / ۱۰ آبان / ۱۴۰۵ Sunday / 1 November / 2026
×
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی خبر داد:

آغاز جشن نیکوکاری در استان / تقسیم لبخند و شادی بین نیازمندان

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی از آغاز جشن نیکوکاری از ۱۲ اسفند به مدت یک هفته در سطح استان خبر داد.

  • اسفند 12, 1400
  • به گزارش تبریز بیدار ، غلامعلی ملامهدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: جشن نیکوکاری از ۱۲ اسفند در سطح استان به مدت یک هفته برگزار می شود تا لبخند و شادی را بین نیازمندان تقسیم کنیم.

    وی افزود: ۸۰ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد استان نیازمند عیدانه های همنوعان خود هستند تا سال نو را با نشاط و خنده آغاز کنند.

    مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی به روش های مشارکت در این خیر کثیر اشاره کرده و گفت: شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۱۵۱۲۷ جهت واریز کمک‌های نقدی به این امر اختصاص یافته است.

    وی ادامه داد: مردم نیک اندیش استان همچنین می توانند با شماره گیری کد دستوری *۸۸۷۷*۰۴۱# یا مراجعه به پایگاه های کمیته امداد در سطح شهرهای استان کمک های خود را هدیه دهند تا سریعا به دست نیازمندان برسانیم.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *