مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینفرمانده انتظامی مراغه از برخورد شاخ به شاخ دو دستگاه وانت نیسان در محور «مراغه-هشترود» با دو کشته و یک مجروح خبر داد.
به گزارش تبریزبیدار، سرهنگ توحید فارسی در گفتوگو با خبرنگاران ضمن اعلام این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر حادثه رانندگی در محور «مراغه-هشترود» سه راهی روستای چکان بلافاصله مأموران انتظامی و پلیس راه و سازمانهای امدادی به محل اعزام شدند.
وی افزود: مأموران با حضور در محل مشاهده کردند که دو دستگاه وانت نیسان به صورت شاخ به شاخ در سه راهی روستای چکان در محور «مراغه-هشترود» برخورد و بر اثر این تصادف، رانندهی هر دو خودرو وانت نیسانها بعلت شدت جراحات وارده در دم فوت و یک نفر از سرنشینان نیز مصدوم که به بیمارستان منتقل شد.
سرهنگ فارسی علت این تصادف را برابر اعلام کارشناسان تصادفات پلیس راه، انحراف به چپ وانت نیسانی که از طرف مراغه به سمت هشترود در حال حرکت بود، اعلام کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید