برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!صبح امروز قطار مسافربری مشهد به یزد از ریل خارج شد.
به گزارش تبریزبیدار، بر اساس اعلام خالدی سخنگوی اورژانس کشور ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح امروز قطار مسافربری مشهد به یزد در محور طبس از خط خارج شد و تیمهایی از اورژانس کشور هلال احمر به منطقه اعزام شدند.
در این حادثه از ۷ واگن ۳ واگن از ریل خارج شد که متاسفانه ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند.
موسوی معاون ناوگان مسافری راه آهن در مورد علت حادثه می گوید: طبق گزارشهای اولیه علت خروج قطار مشهد به یزد از ریل، برخورد قطار با بیل مکانیکی بوده است.
گفتنی است در آذر ماه سال ۹۵ حادثه مشابه اما در مقیاس بالاتر برای قطار تبریز مشهد رخ داد که ۴۵ زائر تبریزی آسمانی شدند و مردم همچنان منتظر تعیین تکلیف این پرونده هستند.
پیگیری علت حادثه امروز می تواند بهانه ای برای بازخوانی حادثه قطار زائران تبریزی باشد تا شاید بعد از گذشت 6 سال جعبه سیاه قطار تبریز مشهد بازخوانی و مقصران معرفی شوند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید