مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدسرکنسول جمهوری ترکیه در تبریز از ظرفیت های ویژه تبریز برای تبدیل شدن به قطب ارتباطی ایران و ترکیه سخن گفت.
به گزارش تبریزبیدار، چتین تانر امروز در دیدار با شهردار تبریز اظهار کرد: شهرهای ترکیه و تبریز در زمینه های مختلف امکان همکاری دارند که مهم ترین زمینه اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی است که مردمان دو کشور را به هم نزدیکتر کرده است.
وی یادآور شد: پیش از این بین تبریز و شهرهای ترکیه از جمله ارزروم، استانبول و… قرارداد خواهرخواندگی امضا شده اما با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از فعالیت های مشترک متوقف شد که امیدواریم در آینده شاهد احیای این فعالیت ها باشیم.
سرکنسول ترکیه در تبریز با بیان اینکه در زمینه ورزش قدم های خوبی برای تبادل تجربیات برداشته شده، تصریح کرد: در زمینه سرمایه گذاری نیز ما منتظر ارائه ظرفیت های پروژه های تبریز هستیم.
وی ادامه داد: شهرداری های هر دو طرف می توانند از طریق کنسولگری در ارتباط باشند و پروژه های زیرساختی مشخصی از جمله انبوهسازی، مترو و… اجرا کنند.
تانر با بیان اینکه تبریز می تواند قطب ارتباطی ایران و ترکیه باشد، تاکید کرد: ما دو کشور برادر باید ارتباط نزدیکتری باهم داشته باشیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید