کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمفرمانده انتظامی شهرستان تبریز از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز خبر داد و گفت: در این طرح ۳۵ نفر متهم دستگیر و تعداد ۳۳ معتاد خطرناک جمع آوری شدند.
به گزارش تبریزبیدار، سرهنگ رمضان الهوردیان اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان تبریز به منظور برقراری نظم و امنیت عمومی، مقابله با فروشندگان مواد مخدر، سارقان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی، طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز را به مدت ۲۴ ساعت اجرا کردند.
وي در ادامه افزود: در اين طرح كه با حداكثر توان و بهره مندی هدفمند از امكانات اجرا شد؛ ۵ سوداگر مرگ، ۳۳ معتاد تابلو خطرناک، ۱۸ سارق و ۱۲ نفر نیز در ارتباط با سایر جرایم دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضائی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز گفت: از نتایج دیگر این طرح کشف مقادیری مواد مخدر، کشف ۹ فقره پرونده سرقت و توقیف ۲۴ دستگاه خودرو می باشد.
سرهنگ الهوردیان با تاکید بر تداوم اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی تصریح کرد: با توجه به فصل تابستان و حضور خانواده ها در تفرجگاه ها و پارکها طرح سالم سازی و پاکسازی تفرجگاه ها نیز در دستور کار پلیس شهرستان می باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید