کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمحجت الاسلام نوبری گفت:امام حسین(ع) به گریه های ما نیازی ندارد در حالی که ما به آن ها نیاز داریم.
به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام حسین جلائی نوبری، در مراسم هیات رزمندگان اسلام در مصلی امام خمینی (ره) تبریز اظهار داشت: اگر انسان بخواهد نجات پیدا کند باید نفس خود را اصلاح کرده و از رفتار و اندیشه خود حساب بکشد.
وی با بیان اینکه جهاد در راه خدا برای انسان، عزت می آورد، خاطر نشان کرد: هیچ چیزی در مقابل جهاد قدرت ارزنده ای ندارد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه محبت جزو امورات فطری انسان می باشد، افزود: انسان با محبت زندگی می کند و جدی محبت کردن در روز عاشورا ثابت شد.
وی گفت: اگر بخواهیم مصداق محبت را بگوییم، محبت به حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) لازمه زندگی انسان می باشد، محبت زمانی ارزشمند خواهد شد که عملی شود ولی اگر در زبان باشد ارزشی ندارد.
حجت الاسلام نوبری بیان داشت: امام حسین(ع) به گریه های ما نیازی ندارد در حالی که ما به آن ها نیاز داریم، اگر بتوانیم روز غدیر را مانند عاشورا شناخته و حفظ کنیم پس توانستیم شعآئر دینی را حفظ کنیم .
این خطیب تبریزی در پایان اظهار داشت: کربلا کلکسیونی از خصلت های پاک و رذیلت های انسانی است؛ فضایل اخلاقی است در جبهه حق وجود داشت، و از سوی دیگر محل بروز و ظهور رذایل اخلاقی در جبهه باطل بود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید