مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینفرماندهی نیروی انتظامی آذربایجان شرقی گفت: یکی از جرایمی که احساس نا امنی در جامعه را افزایش می دهند سرقت است، در گذشته بیش از ۴۰ درصد سرقت ها در رابطه با سرقت خودرو بوده است .
به گزارش تبریز بیدار ،سردار حسین عبدی، صبح روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در عصر ارتباطات، نقش خبرنگاران موثر و حیاتی می باشد .
وی اذعان کرد: خبرنگاران،امانت دار، یار و یاور نیروی انتظامی بودند و از جایگاه بالایی برخوردار هستند .
فرماندهی نیروی انتظامی با اعلام اینکه احساس امنیت برای جامعه لازم و ضروری می باشد خاطر نشان کرد: تمرکز پلیس بر حوزه پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی است ، وقتی به نیازمندی مردم پاسخ داده می شود اعتماد به پلیس اهمیت قابل توجهی دارد .
وی افزود: نظم، امنیت و آرامش جامعه به راحتی قابل تحقق نخواهد بود مگر اینکه خبرنگاران یاری گر ما در تمامی حوزه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باشند.
عبدی گفت: عموم مردم می داند کار پلیس بسیار سخت می باشد و با افرادی سر و کار داریم که اختیار خودشان را ندارند .
وی با بیان اینکه سامانه ۱۹۷، ناظر بر اقدامات ۱۱۰ و نظارت همگانی است، خاطر نشان کرد: این سامانه در ۴ حوزه انتقاد، شکایت ۱۷/۷ درصد کاهش یافته و پیشنهادات و تقدیر ۱/۲ درصد افزایش یافته است.
فرماندهی نیروی انتظامی افزود: اولویت های ما کلاهبرداری رایانه ای، نشر اکاذیب در فضای مجازی، برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب، سرقت و کلاهبرداری با یارانه می باشد .
وی با بیاین اینکه در سال ۹۷، چهل و چهار درصد سرقت ها در حوزه خودرو بود، خاطرنشان کرد: سرقت خودرو ۲۴ درصد شده که کاهش یافته است که با آگاهی مردم ۲۴ درصد مربوط به وسایل داخل خودرو و ۱۰ درصد مربوط به خودرو است و مالکان خودرو باید دقت لازم را داشته باشند و در پارکینگ خودرو خود را پارک کنند .
عبدی گفت: در طی این سرقت مسلحانه بانک و طلافروشی نداشتیم.
وی در ادامه افزود: کلانتری و پاسگاه های ۸ شهرستان متصل به سامانه الکترونیکی مرجع قضایی شده اند.
فرماندهی نیروی انتظامی در مورد عملکرد فرماندهی نیروی انتظامی گفت: در حوزه مواد مخدر تا به امروز ۸۸۶ کیلو انواع مواد مخدر کشف شده و تعداد ۲۳۴۷ نفر در رابطه با جرایم مختلف دستگیر شده اند و ۲۳۰۸ نفر معتاد ولگرد متجاهر به کمپ های ترک اعتیاد معرفی شده اند
وی با اعلام اینکه همه زائران باید برای سفر اربعین گذرنامه داشته باشند و پلیس در تمامی مرزها مستقر خواهند شد اظهار داشت: اگر گذر نامه زائران یک ماه اعتبار داشته باشند می توانند استفاده کنند و اگر گذرنامه کسی مفقود شد می توانند در کربلا و نجف به کنسولگری ها مراجعه کنند .
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید