مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زداستاندار آذربایجانشرقی در پاسخ به تبریزبیدار به تشریح بایدهای تغییرات و ابقای مدیران استانی پرداخت.
به گزارش تبریزبیدار، عابدین خرّم نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار تبریزبیدار در خصوص ارزیابی مدیران دولتی و بایدهای تغییرات گفت: تغییر مدیران یک بحث اجتناب ناپذیر بوده و باید اتفاق می افتاد.
وی افزود: انتصاب مدیران باید منطبق با سیاست های دولت سیزدهم باشد فلذا از عملکرد تعدادی از مدیران قبلی رضایت نداشتیم و تغییر یافتند.
استاندار آذربایجانشرقی خاطر نشان کرد: در انتخاب مدیران و ابقای برخی مدیران دولت قبلی معیارها کارآمدی، جهادی بودن و پاکدستی بود.
وی تاکید کرد: نسبت به عملکرد مدیران رصد و ارزیابی صورت می گیرد اگر عملکرد آنها مورد قبول نباشد و روحیه کارآمدی و جهادی را از دست بدهند، در تغییر آنها تردیدی نخواهیم کرد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید