شاگردان بردیف با حسرت برد در قعر / با تی‌تی‌ها هم نشد!

تراکتور امروز امیدوار بود اولین برد فصل را در حضور تماشاگران خود جشن بگیرد اما حاصل تقابل این تیم با هوادار تساوی بدون گل بود.

به گزارش تبریزبیدار، تیم فوتبال تراکتور با دو شکست، یک مساوی، یک امتیاز و رتبه پانزدهم پای به هفته چهارم گذاشت تا در بازی خانگی امروز خود با حضور هوادار نش فقط به دنبال پیروزی باشد؛ حریف امروز این تیم، هوادار بود؛ تیمی که با هدایت ساکت الهامی یک، برد، یک باخت و یک مساوی کسب کرده و در مکان دهم حضور داشت.

هر دو تیم هفته گذشته شکست خورده و پیروزی در بازی امروز می توانست آنها را چند رده در جدول بالا ببرد اما فوتبال کم موقعیت دو تیم با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.

تراکتور با تشویق هواداران خود بازی را تهاجمی شروع کرد اما در ۱۰ دقیقه نخست کار موقعیت خاصی روی دروازه ها شاهد نبودیم. این روند تا دقیقه سی هم ادامه داشت و هر دو تیم فقط به سانتر از جناحین برای ایجاد موقعیت دل بسته بودند.

ضربه قیچی عباس‌زاده روی یک ارسال از سمت راست، اولین موقعیت خطرناک بازی را در دقیقه ۳۰ به همراه داشت که طی آن توپ از کنار دروازه به بیرون رفت.

بازی می رفت در نیمه اول با همین تک موقعیت به پایان برسد که شوت عباسیان از روی ضربه ایستگاهی دروازه تراکتور را تهدید کرد؛ این ضربه هم اما حاصلی در پی نداشت تا دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شوند.

تراکتور بازی را در نیمه دوم تهاجمی شروع کرد اما در ۱۵ دقیقه نخست به گل نرسید تا بردیف سه تغییر در تیمش ایجاد کرده و تغییر تاکتیک دهد.

این تغییرات و تغییراتی که هوادار در ادامه در ترکیب خود داشت هم چیزی به جذابیت کار نیافزود تا بازی با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسیده و تراکتور همچنان در حسرت برد بماند ور قعر جدول تکیه بزند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *