به گزارش تبریزبیدار، مادر شهید حسین اوجاقی در جمع تشییع کنندگان پیکر فرزند خود در میدان شهدای تبریز اظهار داشت: وقتی حسین به دنیا قدم گذاشت اسمش را حسین گذاشتم که راه امام حسین(ع) را ادامه بدهد.
وی افزود: امسال در پیاده روی اربعین اولین قدم به نیت فرج صاحب زمان(عج)، دومین قدم به نیت سلامتی مقام معظم رهبری و سومین قدم به نیت عاقبت بخیر تمامی جوانان و حسین برداشتم.
مادر شهید اوجاقی ادامه داد: موقع اعزام به پیاده روی اربعین، پسرم حسین گفت مادر دعا کن تا عاقبت بخیر شوم و وقتی رسیدم حسین پرسید دعایم کردی؟ گفتم بله و فردای آن روز فرزندم عاقبت بخیر و شهید شد.
حسین در رعایت خط قرمزها، از کسی نمی ترسید / دشمن نمی تواند غلطی بکند
وی گفت: خیلی ها به خانه ما آمدند و گفتند حسین چرا رفت؟ گفتم حسین خط قرمز داشت و از چیزی نمی ترسید و خدا را شاکرم که فرزندم به خاطر حجاب رفت.
مادر شهید مدافع امنیت با تاکید بر اینکه حجاب از مادرمان حضرت زهرا(س) به ارث رسیده، گفت: خودم را هم فدای حجاب می کنم و نمی گذارم خون حسین ها به هدر برود.
وی تصریح کرد: حضرت آقا گفته بودند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و الان هم می گوییم دشمن نمی تواند غلطی بکند.
خودم و دیگر فرزندم فدای حجاب و ولایت
مادر شهید اوجاقی خاطر نشان کرد: قول می دهم خودم و فرزندم دیگرم مهدی فدای ولایت شویم.
انتهای پیام/