یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهنماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر افزایش سطح آمادگی و هوشیاری مردم و حافظان امنیت نسبت به صحنه گردانی دشمنان در داخل کشور گفت : شرایط حاکم بر کشور نشان دهنده اقتدار و جانفشانی پلیسِ مظلوم ، در خلق امنیت مردم و حفظ آن است.
به گزارش تبریزبیدار، حجت الاسلام و المسلیمن سید محمدعلی آل هاشم در چهارمین روز از هفته فراجا با حضور در مقرر فرماندهی این نیرو در استان و تبریک هفته فراجا به پرسنل و کارکنان انتظامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه حافظان امنیت در قلب مردم جای دارند اظهار داشت : مردم با تبعیت از فرامین فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز بخوبی میدانند که صحنه گردانان اصلی اغتشاشات اخیر آمریکا و اسرائیل هستند.
امام جمعه تبریز جواب مثبت برخی ها به توطئه های دشمنان را نشان از غفلت آنها دانست و افزود: دهه هشتادی ها و نودی ها عزیزان و فرزندان ما هستند اما دشمنان از صداقت و پاکی تعدادی از این فرزندان عزیز سوء استفاده کرده است.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه پدران و مادران باید خود مراقب فرزندانشان باشند ادامه داد : آموزش و پرورش و دانشگاه ها هوشیار باشند دشمن برای 13 آبان و 16 آذر برنامه دارد و در تلاش است از احساسات پاک فرزندان ما سوء استفاده کند.
حجت الاسلام و المسلیمن آل هاشم با بیان اینکه مراقب باشیم تا فرزندان عزیزتر از جانمان تحت تاثیر برنامه های دشمنان قرار نگیرند تاکید کرد: دختران فاطمی و زینبی تبریز و پسران علوی آذربایجان در صورت صلاحدید مسئولان امنیتی و انتظامی جواب هنجارشکنان و آشوبگران را خواهند داد.
وی با یادآوری اینکه دشمنان بیش از دهه است که با انقلاب مبارزه می کنند و اکنون استقلال این ملت را هدف گرفته اند گفت: نمی خواهند ملت ایران روی پای خود بایستد گفت : دشمنان ما از صلابت مادرانی مثل مادر شهید اوجاقی که در راه امنیت کشورش خون پاکش را فدا کرد هراس دارند.
امام جمعه تبریز تاکید کرد : انقلاب مستفعفان از چیزی ترس ندارد و حافظان امنیت و نیروهای انتظامی این انقلاب عاشق شهادت هستند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه کسانی غفلت کرده اند و فریب دشمن را خورده اند ادامه داد : پلیس و بسیج با وحدت و اقتدار ، در خلق امنیت مردم و حفظ آن جانفشانی می کنند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید