شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

مداح پیشکسوت تبریزی در واکنش به حادثه حرم شاهچراغ(ع) در شیراز گفت: وهابیت و تکفیری ها آلت دست استکبار جهانی شده اند اما کور خوانده اند.

جابری در گفتگو با تبریزبیدار: وهابیت و تکفیری ها آلت دست استکبار جهانی شده اند
  • آبان 6, 1401
  • حاج محمدتقی جابری در گفتگو با تبریزبیدار، در واکنش به حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ(ع) اظهار داشت: این حادثه تروریستی، بسیار جانسوز بود و باعث به خون غلتیدن شماری از مومنین و نمازگزاران شد.

    وی با بیان اینکه ریشه این اقدامات تروریستی را باید در وهابیت و جریان تکفیری جست، افزود: این جریانات در طول تاریخ با شیعه کینه دیرینه داتشه اند.

    این مداح پیشکسوت تبریزی ادامه داد: وهابیت و تکفیری ها آلت دست استکبار جهانی شده اند و به خیال خود دست شان برای هر جنایتی باز است ولی کور خوانده اند.

    جابری تاکید کرد: خون شهدای حادثه حرم حضرت شاهچراغ(ع) پایمال نخواهد شد و به تعبیر امام خمینی(ره) که فرمودند؛ بکشید ما را بیدارتر می شویم.

    وی در پایان گفت: همه آزادگان عالم این جنایت تروریستی را محکوم می کنند.

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *