به گزارش تبریزبیدار، جلسه علنی امروز شورای شهر تبریز به ریاست حجت الاسلام رسول برگی، و با حضور همه اعضای شورا در محل عمارت قدیمی شهرداری تبریز برگزار شد.
دستور جلسه اول: دستور اول جلسه امروز شورا در رابطه با نکوداشت فعالیت های جواد رحمتی، معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استانداری و اکبر عیسی زاده نماینده سابق وزارت امور خارجه در شمالغرب کشور، در طول خدمت در استان آذربایجان شرقی بود.
جواد رحمتی، معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استانداری در این جلسه گفت: بنده خدمتگزار کوچک انقلاب بودم و تمامی تلاشم را کردم. اول کار را از جهاد شروع کردم و در استان های مختلف خدمت کرده ام و پست و مقام برایم مهم نبوده و هدفم خدمت کردن به نظام بود.
تعصب برای آذربایجان شرقی!
وی افزود: با این که همه، ما تفکر سیاسی خاصی داریم ولی هیچ وقت تفکر سیاسی خودم را در کار دخالت ندادم چرا که مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی، یک تکلیف است. همه تفکر سیاسی بنده را می دانند و در تمامی دولت ها خدمت کرده ام و تعصب خاصی هم به آذربایجان شرقی دارم.
وی تصریح کرد: امیدوارم تمامی مسئولین با تمامی قدرت و خلوص نیت به نظام جمهوری اسلامی خدمت کنند و فرایند این عمل باعث رضایت مندی مردم شود و امیدوارم تمام اعضای شورا نیز بتوانند به آذربایجان شرقی خدمت کنند.
به همدیگر برچسب نزنید
رحمتی در ادامه تاکید کرد: باید در مسائل کاری رفع تبعیض شود و با عملکردمان باید این تبعیض را از بین ببریم. باید همه ما سعه صدر داشته باشیم ولی در بعضی از مسائل اخلاق دینی را رعایت نمی کنیم و بهم دیگر برچسب می زنیم و خدا را در نظر بگیریم.
نگاه دولت سیزدهم
اکبر عیسی زاده، نماینده سابق وزارت امور خارجه در شمالغرب خاطر نشان کرد: باید سعی کنیم فعالیت هایمان را در وزارت خارجه بیشتر کنیم و ارتباط خود را با کشور های همسایه تقویت کنیم.
وی همچنین اظهار داشت: باید تلاش کنیم در سایه همکاری، دولت را تقویت کنیم چرا که نگاه دولت سیزدهم متفاوت تر است.
در اثنای جلسه امروز، از فعالیت های رحمتی، معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استانداری و اکبر عیسی زاده نماینده سابق وزارت امور خارجه در شمالغرب کشور تجلیل صورت گرفت.
دستور جلسه دوم: دستور دوم جلسه امرور شورا به بررسی طرح آیین نامه ساماندهی، سیاستگذاری و نظارت بر المان های شهری شهرداری تبریز پرداخت.
غلامرضا احمدی، عضو شورا در این رابطه گفت: مردم شریف تبریز قدر هنر و هنرمند را می دانند و در مراسم تشییع استاد قره باغی آن را ثابت کردند.
المان شهری یا مبلمان شهری؟
وی همچنین افزود: وجود سیاست گذاری و نظارت مستمر بر المان های شهری لازم و ضروری است و برخوردهای سلیقه ای بر المان های شهری باعث اتلاف وقت می شود.
احمدی تصریح کرد: جلسات متعددی با کارشناسان سازمان سیما و منظر برگزار شده و برای شیوه نامه زحمات زیادی کشیده شده است و بر اساس این شیوه نامه المان های شهری ساماندهی خواهند شد.
حکیمه غفوری، عضو دیگر شورا در ادامه جلسه گفت: این کار را شورای ششم شروع کرده است و کارشناسان زحمات زیادی کشیدند و با این کار می توانیم المان های شهری را ساماندهی کنیم.
فریدون بابایی اقدم، عضو شورا نیز بیان کرد: المان شهری چیزی تحت عنوان وجود ندارد و چیزی که در شهر وجود دارد، مبلمان شهری است. نمیدانم منظورتان از المان شهری چیست ولی مبلمان شهری بسیار گسترده بوده و قابل طبقه بندی است.
وی افزود: اگر این یک طرح است، باید در چارچوب قالبی باشد که تمام عناصر را در بر بگیرد و جامعیتی در این طرح باشد.
اکبر امجدی، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: بحث ساماندهی باید جامع شود و ما بر جامعیت اعتقاد داریم. مبلمان شهری بسیار گسترده است و تمام زیبایی های شهر را شامل می شود و برای شهر یسیار ضروری است.
موازی کاری به جای زیباسازی!
غفوری تاکید کرد: قرار بود پک کامل دستور جلسه در صحن شورا مطرح شود و از اینکه تنها المان شهری در دستور جلسه آمده است، اطلاعی ندارم!
بابایی اقدم در ادامه بیان کرد: سازمان سیما و منظر فدا شده و صرفا نگاه درآمد زایی پیدا کرده است. زیبا سازی را کلا کنار گذاشته ایم که متاسفانه این طرح هم موازی کاری به وجود می آورد.
قرار بر این شد تا روز پنجشنبه انتقادات و پیشنهادات در رابطه با این دستور جلسه به کمسیون ارسال شود و هفته های آینده بررسی شود.
دستور جلسه سوم: دستور سوم جلسه امروز شورا به بررسی نامه شهردار تبریز در خصوص انتخاب یک نفر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز جهت عضویت در کمیسیون ماده ۷ آیین نامه اجرایی ماده یک قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها پرداخت.
لازم به ذکر است که با رای اکثریت اعضای شورا بابایی اقدم، به عنوان عضو کمیسیون ماده ۷ انتخاب شد.
دستور جلسه چهارم: دستور چهارم جلسه امروز شورا به بررسی مصوبه کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی کلانشهر تبریز با موضوع ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد کلانشهر تبریز پرداخت.
نیاز محیط زیست به جوانان
پرویز هادی، عضو شورا در این رابطه گفت: مشکلات حاشیه نشینی کودکان و نوجوانان در کمیسیون بررسی و تصویب شده است.
احد صادقی، عضو دیگر شورا تصریح کرد: اینکه از نظرات مردمی استفاده کنیم بستر مناسبی است، اگر موضوع صرفا مربوط به جوانان است بهتر است گستره این را بیشتر کنیم، در محیط زیست هم به جوانان نیاز داریم.
علیرضا امیری رئیس کمیته جوانان کمیسیون ورزش و جوانان گفت: اکثر ngo های فعال متشکل از جوانان و نوجوانان است. تعریف سازمان مردم نهاد و ترکیب اعضای ستاد با محوریت اعضای ستاد و دو نفر از اعضای شورای شهر خواهد بود.
وی افزود: در این آیین نامه نحوه فعالین و استناد به قوانین بالا دستی آمده است. ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت های سازمان های مردم نهاد ستادی است که در شورای شهر برگزار تشکیل و وظیفه نظارت و سیاستگذاری و اجرای آن توسط شهرداری انجام میشود
با نظر مثبت اعضای شورای شهر مقرر گردید اعضا نظرات و پیشنهادات تکمیلی خود را تا هفته آینده اعلام نمایند.
در پایان جلسه شورا، تذکر صادقی، عضو شورا در جلسه مطرح شد.
صادقی خاطرنشان کرد: توزیع ناعادلانه ای در مصرف گاز در کلانشهر ها صورت می گیرد و این در حالی است که میزان آلودگی تبریز با سایر شهر ها متفاوت است. سال گذشته در این حوزه ورود خوبی داشتیم و نهایتا مصوباتی صورت گرفت.
آلودگی تبریز متفاوت است!
وی ادامه داد: متاسفانه نیروگاه به مصوبات خود و دستگاه قضایی مقید نیست و عمل نمیکند. توزیع ناعادلانه ای در مصرف گاز در کلانشهر ها صورت می گیرد و این در حالی است که میزان آلودگی تبریز با سایر شهر ها متفاوت است.
وی تصریح کرد: طبق مصوبات گذشته، قرار بود بهسازی سیستم ها و تعویض فیلتر ها انجام شود که تاکنون اقدامی نشده است. نیروگاه همچنان در شکل سنتی خود مانده و مازوت سوزی را در روز های اخیر انجام میدهد.
صادقی در پایان سخنان خود تاکید کرد: باید مکاتبات را جدی تر کنیم و به آلودگی هوا بی تفاوت نباشیم. البته باید در داخل شهرداری نیز برای کاهش آلودگی هوا مصوباتی داشته باشیم و نسبت به حمل و نقل عمومی توجه جدی داشته باشیم.
انتهای پیام/