امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز گفت : در شهر تبریز ۳۰۰ خودرو وانت میوه فروش در انحصار ۱۸ نفر بوده که متاسفانه کار اصلی آنان آلوده کردن جوانان با فروش مواد و مشروبات الکلی می باشد .
به گزارش تبریز بیدار ، جواد صدیقی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: تعدادی از وانت میوه فروش ها به جسارتی رسیده انده که خیابان های شهر تبریز را به اجاره می دهند.
وی با بیان اینکه به ۵۰۰ خودرو وانت میوه فروش ها ابلاغیه داده ایم، خاطر نشان کرد: از این تعداد فقط ۵۰ نفر خودشان را معرفی کرده اند و مطمن هستیم بقیه آن ها خودشان را معرفی نخواهند کرد، کسانی که خود را معرفی کرده آنها را حمایت خواهیم کرد و به آنان خدمات ارائه می دهیم.
معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز گفت: در شهر تبریز هزار سگ ولگرد جمع آوری شده است و قراردادی که با پناهگاه پردیس بسته ایم قرار است شهرداری سگ های ولگرد را جمع آوری کرده و این پناهگاه آن ها را عقیم سازی کند.
صدیقی در ادامه افزود: سال گذشته به ازای هر شهروند ۲۵ کیلوگرم نمک پاشی صورت گرفته است که اثرات بسیار بدی برای محیط زیست ، آسفالت و رنگ آمیزی دارد .
وی در پایان گفت: امسال به جای نمک پاشی از محلول پاشی استفاده خواهیم کرد که هیچ ضرری برای آسفالت ندارد و اگر در این کار موفق شویم به نام شهر تبریز ثبت خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید