سرویس شهری تبریزبیدار/بوق پشت بوق، طی کردن مسیر ۳ دقیقه ای از این طرف چهارراه تا آن طرف چهارراه نیم ساعت طول می کشد.
این حال و روز همیشگی شهروندانی است که از ساعت ۱۴ هر روز تا عصر در چهارراه لاله سرگردان می شوند.
حتی مسیرهای میانبر داخل کوچه ها هم جوابگوی قفل شدن معابر نیست و تلف شدن عمر پشت ترافیک با رنگ عوض کردن های ممتد و بی فایده چراغ راهنمایی کار هر روز خیلی ها شده است.
ترافیک چهارراه لاله تبدیل به گرهکوری شده که دیگر کسی امید به باز شدن آن ندارد. اهالی حالا میدانند که باید روزی مدت ها پشت صف خودروهای به هم چسبیده بمانند تا به مقصد برسند، ترافیکی که کابوس شهروندان شده و هر روز وضعش حادتر و وخیمتر میشود.
رئیس پلیس راهور تبریز در این باره به تبریزبیدار می گوید: در تقاطع لاله، چراغ های راهنمایی باید تغییر پیدا کنند؛ اخیرا خیابان زبردست به خاطر افتتاح ایستگاه مترو باز شد و قبلا تردد به آنجا وجود نداشت. باز شدن خیابان زبر دست و زیر بار ترافیک رفتن آن، طبیعتا بر ترافیک چهارراه لاله اثر می گذارد.
سرهنگ هدایت جعفری به یکی دیگر از معضلات ترافیکی این منطقه اشاره کرده و می گوید: وقتی داخل چهارراه لاله می شویم، مرغ فروشی ها را می بینیم که به خاطر پایین بودن قیمت ها، مردم به آنجا هجوم می آورند، اینها خودش باعث ایجاد ترافیک می شود و باید تدبیری برای صنوفی که مزاحم ترافیک هستند، صورت بگیرد.
او می افزاید: چراغ های راهنمایی تقاطع های کل شهر تبریز، باید هر ۶ ماه یکبار، از طرف مهندسین سازمان ترافیک به همراه پلیس های راهبر بخش های ده گانه تبریز تغییر یابند؛ حتی این تغییر باید نسبت به فصل های مختلف سال در نظر گرفته شود.
رئیس پلیس راهور تبریز تاکید می کند: به نظر بنده چراغ های راهنمایی در چهارراه لاله و دیگر چهارراه ها باید مجهز به دوربین های ۳۶۰ درجه چهار جهته باشند و دوربین دست اوپراتورهای مستقر در کنترل نامحسوس سازمان ترافیک باشد و اپراتورها ببینند که کدام مسیر نیاز به مدت زمان بیشتری دارد، زمان چراغ را کم یا زیاد کنند. اجرای همه این برنامه ها مستلزم هوشمندسازی شهر است.
گزارش از نگار رشیدی و حسین قلی زاده
انتهای پیام/