مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدرئیس دانشگاه تبریز گفت: شهدای ۲۷ دی و دانشجویان فعال در کارگاه دانشکده فنی، اراده و روی پای خود ایستادن را به منصهی ظهور رساندند.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از ایسنا، صفر نصراله زاده، سهشنبه، 27 دیماه، در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بمباران ۲۷ دی دانشگاه تبریز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطرهی این شهدا، اظهار کرد: شهدای ۲۷ دی در شرایطی بسیار خاص کار میکردند، چراکه تهدیدات منافقین کوردل از یک طرف و کمبود امکانات از سوی دیگر باعث شده بود این دانشجویان در شرایط دشواری کار کنند.
وی ادامه داد: دانشجویان دانشکدهی فنی به هیچ عنوان احساس طلبکارانه نداشته و خود را بدهکار نظام اسلامی میدانستند و صبح تا عصر درس خوانده و از شب تا صبح کار میکردند.
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه تعدادی از این دانشجویان در رشتهی غیر مرتبط با مهندسی درس میخواندند، افزود: عشق، علاقه و روحیهی جهادی این شهدا باعث شد تا در مدت بسیار کوتاه تخصص مربوط به ساخت سلاح را یاد گرفته و پا به پای دانشجویان فنی در ساخت سلاح جنگی و کمک به رزمندگان اسلام پیش بروند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: این دانشجویان به معنی واقعی کلمه ارزش و جایگاه دانشگاه را میدانستند و باور داشتند که دانشگاه باید مبدأ تحولات باشد و بتواند مشکلات کشور را رفع کند.
وی با بیان اینکه شهدای 27 دی با کمترین امکانات کارهای بسیار بزرگی را انجام دادند، یادآور شد: این شهدا در دوران جنگ تحمیلی که کشور بهواسطهی تحریمهای دشمنان به لحاظ امکانات در شرایط خوبی قرار نداشت، در یک فضای کاملا معنوی که همراه با دعا و توسل به دامان ائمهی اطهار(ع) بود، به رزمندگان اسلام کمک کردند.
رئیس دانشگاه تبریز در خاتمه یادآور شد: در نهایت این شهدا به واسطهی شیطنت منافقین کوردل که به دشمن گرا داده بودند، بمباران شده و به درجهی رفیع شهادت رسیدند که دو نفر از این شهدا کارمند و 20 تن نیز دانشجو بودند؛ هفت نفر نیز به درجهی جانبازی نائل آمدند و اکنون به وجود این عزیزان افتخار میکنیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید