به گزارش تبریزبیدار، سعید جعفری راد در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در استان آذربایجان شرقی ۲۱ مرکز رشد از جمله شهرستانی و مراکز موجود در تبریز مستقر هستند که مبلغ حمایتی امسال پارک از این شرکت ها تا کنون بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان می باشد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به ظرفیت های آذربایجان شرقی در حوزه تولید قطعات صنعتی و خودرو ایجاد مرکز رشد ماشین آلات از برنامه های آتی پارک علم و فناوری استان است، افزود: یک مرکز با عنوان مرکز نوآوری کارآفرینی و مهارآموزی نیز با محوریت پرورش و آموزش نیروهای متخصص در استان راه اندازی خواهد شد.
جعفری راد در خصوص ارائه آمار اظهار کرد: از تعداد شتاب دهندهها شش مورد و نیز در مورد صندوقهای پژوهش و فناوری مستقر در استان، یکی در تبریز دیگری در جلفا میباشد که صندوق مستقر در جلفا صندوق مناطق آزاد کل کشور می باشد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در خصوص حمایت مستقیم نسبت به واحدهای فناور عنوان کرد: حمایت مستقیم پارک نسبت به واحدهای فناور حدود ۳۰۰ میلیارد تومان میباشد که آخرین حمایت در هفته پژوهش سال جاری به اعتبار یک میلیارد و دویست هزار تومان صورت گرفت.
وی ادامه داد: فروش خارجی شرکتها سه میلیارد و ۵۹۹ میلیون و ۹۲۸ هزار دلار برآورد شده است که در حوزه تعاملات بین المللی، پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی بسیار فعال بوده که در این خصوص از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بصورت ویژه مورد تقدیر قرار گرفت.
جعفری راد افزود: ارتباط و تعامل با آسیای میانی که جزیی از کشورهایی با زبان ترکی است و مشترکات فرهنگی بسیار با استان دارد از برنامه های آتی پارک علم و فناوری استان است.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری استان در حوزه الکتروتکنیک موفق است، ادامه داد: ۱۰شرکت بنیان مستقر در پارک نیز با سازمان فاوا شهرداری در راستای توسعه پروژه های هوشمندسازی تبریز وارد مذاکره شدند.
وی اظهار کرد: به علت کاهش تسهیلات پرداخت شده از ناحیه معاونت علمی فناوری ما روی آورده ایم به اینکه خودمان بصورت فعالانه این مسئله را حل کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری خبر داد: طی توافق صورت گرفته با اداره دارایی و مالیاتی استان، قرار بر آن است تا شرکتهایی که جدیداً تأسیس شده و مستقر در پارک استان هستند تا زمانی که دانش بنیان شوند از پرداخت مالیات معاف میشوند.
وی از اختصاص یافتن ۴۵۰ میلیارد تومان بودجه طی سفر ریاست جمهوری اسلامی به آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: طی سفر ریاست جمهوری اسلامی ۴۵۰ میلیارد بودجه برای پارک علم و فناوری اختصاص یافته بود که قرار بر آن بود تا در سه سال آتی ۱۵۰ میلیارد تومان در سال تخصیص پیدا کند اما تا کنون ۱۵ میلیارد از آن مبلغ اختصاص پیدا کرده که در پی این مسئله حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناوری سخت شده است.
جعفری راد ادامه داد: پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی در بین ۵۱ پارک کشور جز پنج پارک برتر به واسطه میزان فروش، شرایط اقتصادی و تعداد شرکتها منتخب شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان به احداث فضای کارگاهی در عصر انقلاب در همکاری با شهرداری و معافیت از عوارض اشاره کرد و گفت: ۳۵ هکتار شهرک قاسم سلیمانی برای واحد های تولیدی و کارگاهی که نیاز به فضاهای دو هزار، هزار و ۵۰۰ متری دارند درخواست کردیم.
وی به برنامه توسعه ۲۰۰ هکتاری برای گسترش پارک در مجموعه عصر انقلاب نیز اشاره کرد و افزود: این اتفاق قطعی شده است، از سمت پارک علم فناوری تا اتوبان سهند خواهد بود و۳۵ هکتار در شهرک قاسم سلیمانی توافق شده است که به فضای های کارگاهی ۵۰۰ متری تقسیم شوند و در اختیار شرکت دانش بنیان قرار گیرد.
وی ادامه داد: احداث رمپ خروجی تبریز سهند به مجموعه عصر انقلاب موضوعی است که به جد پیگیری می کنیم اما در اخرین پیگیری تنها ۲ میلیارد تومان از ۱۸ میلیارد تومان که برای احداث این رمپ نیاز است، تامین شده است.
رئیس پارک علم و فناوری در پایان افزود: رابط پارک علم و فناوری در کشور چین طی توافقنامه امضا شده در شهرک شیائو واقع در ایالت پکن فضایی به متراژ ۱۲۰۰ متر در اختیار شرکتهایی که در زنجیره ارزش خود با کشور چین کار میکنند قرار داده شود.
انتهای پیام/