به گزارش تبریزبیدار، محمد متقی پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت گسترش صنایع ریلی ایران در سال ۱۳۷۶ با هدف طراحی و تولید دستگاه های خطوط ریلی مشتمل بر انواع سوزن، اتصالات و سایر تجهیزات و ادوات خطوط راه آهن تخت لیسانس شرکت وسلو کوجیفر فرانسه در شهر تبریز تاسیس گردید.
وی افزود: این شرکت در سال ۱۳۷۹ با قبول سفارش ۹۰۰ دستگاه سوزن از شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرد و تنها تولید کننده سوزن ریلی در کشور است.
مدیرعامل شرکت گسترش صنایع ریلی ایران ( ایرید) ادامه داد: ظرفیت تولید شرکت ایرید بالغ بر ۹۰۰ دستگاه انواع سوزن در سال بوده و تمامی محصولات تولیدی مطابق با به روز ترین استاندارد های بین المللی و بالاترین سطح کیفی تولید می گردند.
وی با بیان اینکه شرکت ایرید با تکیه بر دانش طراحی و بهره گیری از پیشرفته ترین ماشین آلات فعالیت دارد، خاطر نشان کرد: تولید انواع ماشین آلات، تولید پیچ، فورج و فیکسچرهای مونتاژ در این مجموعه صورت می گیرد و تنها شرکت تولید کننده انواع سوزن های ریلی در کشور و منطقه خاورمیانه می باشد.
متقی پور افزود: شرکت ایرید به منظور توسعه سبد محصول و بومی سازی دانش طراحی و ساخت سوزن های ریلی، تیمی از متخصصان ریلی کشور را گرد هم آورده و با بکارگیری به روز ترین نرم افزار ها و سخت افزار های مهندسی امکان طراحی انواع سوزن های ریلی بر سوزن ساده، کراس اور، سیزر کراس اور، دبل جانکشن، سوزن های پرسرعت بر اساس نیاز مشتری فراهم نموده است.
وی در رابطه با عمده مشتریان این شرکت، خاطر نشان کرد: راه آهن جمهوری اسلامی ایران ، شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور، سازمان های قطار شهری، صنایع ، معادن و بنادر و شرکت های بزرگ فولادی مشتریان ما می باشد.
مدیرعامل ایرید در ادامه گفت: در شبکه ریلی سطح کشور در مجموع تعداد ۸۰۰۰ سوزن فعال است که نزدیک به ۳۰۰۰ عدد از آن توسط ایرید تولید شده است.
وی با اعلام اینکه ۷۰ درصد قطعات تولید سوزن داخلی سازی شده، اظهار داشت: ۳۰ درصد بقیه قطعات از خارج تامین می شود و برای افزایش سهم بومی سازی، شرکت اقداماتی را انجام میدهد.
متقی پور خاطر نشان کرد: این شرکت در مجموع بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان مطالبات از دولت دارد.
وی در پایان گفت: سوزنهای تولیدی برای سرعت ۱۶۰ کیلومتر طراحی شده اند و با ارتقای تکنولوژی می توانیم سوزن های سرعت بالا را تولید کنیم.
انتهای پیام/