مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مطرح کرد؛

کشاورزان از الان برای تامین کود بهاره اقدام کنند

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی از کشاورزان خواست از الان برای تامین کود بهاره اقدام کنند.

یه گزارش تبریز بیدار، جمشید باقریان صبح یکشنبه ۱۶ بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یکی از شرکت‌های مهم وزارت جهادکشاوزی با سابقه حدود یک قرن وظیفه تامین و توزیع نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز کشاورزان و بهره برداران را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: با وجود چالش های موجود و محدودیت های اعتباری و ارزی و تحریم های ظالمانه ما هیچ گونه مشکلی در تامین کود مورد نیاز کشاورزان در کشت بهاره نداریم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ادامه داد: از برنامه های ابلاغی به استان مقدار ۱۳۱ هزار تن انواع کودهای مورد نیاز کشاورزان از اول سال تا امروز بیش از ۷۵ درصد کود مورد نیاز کشاورزان و بهره برداران در حمایت از تولید محصولات کشاورزی به ویژه طرح جهش تولید، کشاورزی قراردادی و الگوی کشت تامین شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه توزیع کود به کشاورزان و بهره برداران تا این تاریخ نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۴ درصد افزایش داشته، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۷ هزار و ۶۰۰ تن انواع کودهای مورد نیاز کشاورزان در انبار سازمانی این شرکت در استان دپو و ذخیره شده است و این مقدار نسبت به مشابه سال گذشته ۳۷ درصد رشد داشت.

باقریان افزود: به کشاورزان و بهره برداران توصیه می‌کنیم از هم اکنون با مراجعه به مراکز خدمات جهاد کشاورزی و کارگزاران توزیع نهاده های کشاورزی حوزه فعالیت خود نسبت به تامین کود سرک بهاره اقدام نمایند.

وی ادامه داد: با توجه به نزدیکی پایان سال و شروع تعطیلات نوروزی و محدودیت تردد کامیون های حامل نهاده های کشاورزی که در جاده ها اعمال می شود، کشاورزان و بهره برداران نسبت به خرید به موقع سهمیه های تخصصی کود سریعا اقدام نمایند تا در پیک مصرف کود و اوج تقاضا کشاورزان و بهره برداران با کمبود کود در شهرستان ها و بخش ها مواجه نباشیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اظهار کرد: مصرف کود در کشورمان طبق آمارها با توجه به کشور های دنیا کمتر می باشد و حتی مصرف کود در ایران از میانگین جهانی کمتر می باشد. تمامی کود های مورد استفاده کشاورزان و کود های شرکت حمایتی استاندارد کافی را دارا می باشند.

وی در پایان بیان کرد: اعطای کود به کشاورزان به صورت سامانه ای و دقیق بوده و طبق معیارهای تعیین شده در مراکز تحقیقاتی می باشد.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.