میکائیل جمال پور در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص مقایسه ایرانِ قبل از انقلاب اسلامی و بعد از آن، اظهار داشت: مهمترین تفاوت ایران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب در شعار سه گانه انقلاب اسلامیمتجلی است، یعنی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی.
از رژیم وراثتی تا حاکمیت مردم
وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی، ایران کشوری وابسته به غرب و آمریکا بود و هیچ گونه استقلالی نداشت. در واقع از خارج استعمار و از داخل هم استبداد حاکم بود. یعنی رژیم ستم شاهی با حاکمیت ساواک و نیروهای اطلاعاتی غرب دیکتاتوری و استبداد را در کشور حاکم کرده بود که از لحاظ عقلانی و از دیدگاه روابط بینالملل هیچ گونه توجیحی نداشت.
این کارشناس علوم سیاسی و استاد دانشگاه اضافه کرد: نظام شاهنشاهی اهمیتی به تصمیم و انتخاب مردم نشان نمی داد و رژیمی وراثتی بود، لذا تفاوت های خیلی زیادی بین ایران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب وجود دارد که تفاوت مهم در شعار های ماندگار انقلاب اسلامی قابل رویت است.
سپاه، قدرت مقاوم در برابر زیاده خواهی اردوگاه استعمار
جمال پور در مورد علت ترس غرب از سپاه و تحریم این نیروی انقلابی گفت: کشور های غربی از کشورهای قدرتمند واهمه دارند و عامل اساسی درگیری آنها با نظامجمهوری اسلامی و سپاه پاسداران قوت و قدرت ایران است.
وی در تشریح دیگر علل تحریم سپاه توسط اروپا گفت: سپاه می تواند با ورود به همه عرصه ها و حوزه ها نیازهای کشور را از لحاظ امنیتی، اطلاعاتی، فنی مهندسی و فرهنگی برطرف کند. سپاه نماد و تجسم ملت انقلابی ایران محسوب می شود.
این تحلیلگر مسایل سیاسی گفت: عامل دیگر این تحریم، تجلیّات خارجی و فرامنطقه ای سپاه از جمله حزب الله لبنان، حشد الشعبی عراق و جیش الوطنی سوریه است که در واقع از مشی سپاه تبعیت می کنند.
جمال پور تاکید کرد: امروز سپاه یک قدرت مقاوم در برابر زیاده خواهی های اردوگاه استعمار است.
انتهای پیام/