مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینتبریزبیدار در گفتگو با مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی، موضوع احداث دکل مخابراتی تلفن همراه در آزادراه تبریز سهند را پیگیری کرده است.
محمد فرزاد در گفتگو با تبریزبیدار در خصوص آخرین وضعیت احداث دکل مخابراتی تلفن اول در آزاد راه تبریز سهند اظهار داشت: پیگیری و ساختار دکل انجام گرفته است. قبلا مشکل برق داشتیم که حل شده است.
وی افزود: این دکل خارج از برنامه بوده اما چون مردم از وضعیت عدم آنتن دهی موبایل در این مسیر گله داشتند، ما خارج از استاندارد آنجا را دارای پوشش کردیم.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی گفت: طبق استاندارد مصوبه سازمان تنظیم مقررات، جادهای در تعهد اپراتور خواهد بود که به وزارت راه تحویل داده شده باشد و متاسفانه این آزاد راه به وزارت تحویل داده نشده فلذا شامل پوشش آزادراه ها و دیگر مناطق بعد نمی شود.
وی ضمن تاکید بر تحت پوشش قرار دادن آزادراه تبریز سهند به خط پوشش تلفن همراه، ادامه داد: قرار بود دکل مخابراتی در ۲۲ بهمن افتتاح شود که بدلیل مشکلی که در گرفتن لایسنس تجهیزات داشتیم، میسر نشد اما تلاش می کنیم تا قبل از سال جدید از این دکل به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید