سرویس اجتماعی تبریزبیدار/ در ماه های اخیر ترکیب مسیرهای اتوبوس دو منطقه باغمیشه و عباسی باعث شده تا شاهد خیل عظیمی از شهروندان همیشه منتظر در ایستگاه اتوبوس های مشترک دو منطقه باشیم.
عباسی که تقریبا از مناطق کم برخوردار است و برای اهالی آن تردد با اتوبوس در اولویت بوده و از قضا از مسیرهای همیشه پرترافیک می باشد، حالا ترکیب این مسیر با یک مسیر پرترافیک دیگر موجب کلافگی اهالی هر دو مسیر شده است!
به نوعی غالب شهروندان از ترکیب دو مسیر شهرک باغمیشه و عباسی ناراضی هستند.
اتوبوس شلوغ، مسافران خسته و مسیر تحمیلی
بعد از ظهرهای پرترافیک، شلوغی شدید اتوبوس ها و تعداد کم اتوبوس ها از عمده چالش های اهالی این دو مسیر است.
شهروندی از اهالی محله عباسی از وضع موجود گلایه میکند و به تبریزبیدار میگوید: از انتظار زیاد خستهایم. اتوبوس عباسی تمام مسیر های عباسی را طی میکند و حالا مسیر باغمیشه هم اضافه شده که علاوه بر انتظار بیشتر جمعیت خیلی زیاد اتوبوس را هم باید همراه با نا امنی و نگرانی از کیف هایمان تحمل کنیم.
وی منظور خود از ناامنی و نگرانی را چنین توصیف می کند: بعد از ظهر در بازار سوار اتوبوس عباسی-باغمیشه شدم، جمعیت زیاد بود و حواسم به کیفم نبود. بعد از رسیدن به خانه تازه متوجه گم شدن تلفن همراه و کیفم شدم ولی کار از کار گذشته بود.
یکی دیگر از شهروندان این بار از محله باغمیشه هم نارضایتی خود را حتی در چهره خود معلوم کرده بود، به تبریزبیدار می گوید: از کم شدن ایستگاه ها در باغمیشه بگیر تا مسیر زیاد که بعد از ایستگاه مجبوریم طی کنیم برای ما مشکل ایجاد میکند و اما اتوبوسی که قبلا تقریبا همه جای باغمیشه را طی میکرد حالا محدود شده به کوی گاز، ونک، میثاق و چند مسیر کم دیگر!
او ادامه می دهد: حتی اتوبوس های سریعالسیر هم خیلی از مناطق باغمیشه را طی نمیکنند.
بعد از آن که پیگیری موضوع از مدیران شهری بی نتیجه ماند، سراغ یک عضو شورای شهر تبریز رفتیم تا مطالبه مردمی را به گوش او برسانیم.
فریدون بابایی اقدم در گفتگو با تبریزبیدار پیرامون ترکیب اتوبوس های این دو مسیر می گوید: نه تنها این مسیرها بلکه مسیر های دیگر نیز در سال های اخیر ترکیب شدهاند و شهروندان از این موضوع گلایه دارند.
او می افزاید: یکی از معضل ها انتظار زیاد در ایستگاه ها بوده و گلایه دیگر این است که شهروندان برای رسیدن به مقصد مجبور هستند مسیرهای زیادی که اتوبوس طی میکند را تحمل کنند، که به این گلایه ها باید رسیدگی شود تا نارضایتی مردم برطرف شود و قسمت طرح و برنامه اتوبوسرانی قابل بازبینی است.
این عضو شورای شهر تبریز در ادامه میگوید: ما ناگزیریم به سمت حمل و نقل ترکیبی برویم، در نظر بگیرید در وضع موجود هم بخش خصوصی فعال است هم اتوبوس های شهرداری، و از سوی دیگر تاکسی ها و مترو نیز همان مسیر ها را طی می کنند؛ پس حتما باید بروزرسانی اتفاق بیفتد.
بابایی اقدام خاطر نشان می کند: در ارتباط با باغمیشه و محل هایی که به نوعی گروه های متوسط شهر در آن ساکن هستند که امکان جابجایی با وسیله شخصی ندارند، باید پیگیرتر باشیم.
پیش از این نیز یاسین بجانی رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شهری شورای شهر در گفتگو با تبریزبیدار در مورد گلایه شهروندان از انتظار زیاد در ایستگاه ها، وعده تزریق اتوبوس به تبریز در دو سال آتی را داده بود.
حالا باید دید کدام تدبیر انجام شدنی و حلّال مشکل مردم است؟ امید برای بازبینی و بروزرسانی تصمیمات شهری یا تزریق اتوبوس!؟
گزارش از حنانه احدپور
انتهای پیام/