به گزارش تبریزبیدار، بهمن تقی پور در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، ابتدا در مورد مطالبات مردمی برای نظارت بر تخلف داروخانه ها گفت: نظارت هایی که بر داروخانه ها می شد، ۵ برابر افزایش یافته است. همچنین با داروخانه های متخلف برخورد می شود و آموزش های لازم هم به آنها داده می شود. بازهم اگر مردم هرجا دیدند که موردی در داروخانه ها وجود دارد به ما اطلاع دهند.
وی دررابطه با مساله شورای سلامت نیز افزود: یکی از مهمترین کارهایی که می توانیم به عنوان متولی سلامت جامعه انجام دهیم، رفتن به سمت پیشگیری و بهداشت است. بحث شورای سلامت کشور در دوره قبل مغفول مانده بود ولی در این دوره رئیس جمهور در کشور جلسه شورای سلامت را برگزار کرده اند و قرار است در استان ها هم برگزار شود.
سرعت خوب ساخت بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی تبریز
رئیس دانشگاه علومپزشکی تبریز خاطر نشان کرد: با انواع نامه های کارشناسی شده مشکلات بیمارستان های تبریز را به گوش مسئولین و دولت رسانده ایم. در حال حاضر برای دو بیمارستان سینا و بیمارستان شهید مدنی، یک بیمارستان جایگزین پیشنهاد کردیم. خوشبختانه در مصوبات سفر رئیس جمهور به چین، بحث بیمارستان تبریز هم مطرح بود. یکبیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی هم داریم که شدیدا با سرعت خیلی بیشتر از قبل در حال ادامه ساخت آن هستیم و خوب پیش می رود.
۹۸ کرونایی بستری در بیمارستان های استان
تقی پور در مورد کرونا نیز گفت: در دی ماه یکنگرانی در رابطه با افزایش میزان کرونا داشتیم که فکر می کردیم در بهمن ماه یکپیک جدیدی از کرونا خواهیم داشت. خوشبختانه آنطور که فکر می کردیم نشد ولی الان در اسفندماه دوباره شیوع پیدا کرده ولی خوشبختانه میزان مرگ و میر فعلا شدید نیست. فعلا ۹۸ نفر بستری به علت بیماری کرونا داریم که ۲۵ نفر آنها در بخش ویژه هستند و ۹نفر از آنها وابسته به دستگاه تنفس مصنوعی هستند.
وی افزود: در آمار هفته پیش کرونا، ۸ شهرستان زرد و۱۳ شهرستان آبی داشتیم. نمی خواهیم با توصیه های زیاد مردم را نگران کنیم ولی بهتر است افرادی که مشکوک به این بیماری هستند در محیط جمعی قرار نگیرند و در برخی مواقع که مردم احساس خطر می کنند و همچنین در مکان های شلوغ، ماسک بزنند. ولی درکل خوشبختانه پیک آنچنان شدیدی نداریم.
برخورد قانونی با پزشکان رشوه گیر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه بیانات خود گفت: اگر کسی از همکاران پرشک ما از یکی از مریض ها خلاف قوانین مبالغ بیش از اندازه بخواهد، با این افراد طبق قانون برخورد می کنیم و هم به دانشگاه و حتی در برخی موارد به تعزیرات حکومتی گزارش می کنیم. اکثریت جامعه پزشکی، مردم خدمتگزار و صادق هستند. خواهشم این است که اگر افراد رشوه بگیری را می شناسید که بیش از اندازه از بیمار پول دریافت می کند، به ما معرفی کنید تا نام بقیه پزشکان خوشنام مخدوش نشود.
هیچ هیئت علمی اخراج نشده
وی در رابطه با شایعه اخراج برخی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز تصریح کرد: از زمان بعد از انقلاب، بیشترین، بالاترین و بهترین تکریم هیئت های علمی در دانشگاه ما انجامگرفته است. اولویت اول ما انجام صحیح وظایف هیئت های علمی است. نوع هئیت های علمی ما متفاوت است به صورت؛ متعهد به خدمت، استخدام پیمانی و استخدام رسمی. با این حال فرقی نگذاشته ایم و همه را تکریمکرده ایم. طبق قانون، هیئت علمی های متعهد به خدمت، پس از اتمام مدت تعهدشان باید از این چرخه خارج شوند و نمی توانند به عنوان هیئت علمی دوباره با سازمان علوم پزشکی ارتباط بگیرند. مگر اینکه دوباره در فراخوان ها شرکت کنند. این کار باعث ایجاد سوتفاهم در بین افراد جامعه شده که می گویند ما هیئت های علمی را اخراج می کنیم!
عدم تعرفه گذاری برای ماما ها
وی همچنین درخصوص عدم تخصیص کارانه به ماما ها گفت: یکی از نواقص طرح تعرفه گذاری پرستاران این بود که ماما ها را در نظر نگرفته بودند. باید این مشکل ابتدا در مصوبه و در کل کشور رفع شود تا ماهم بتوانیم به ماما ها کارانه بدهیم.
دعوت دانشجویان خاطی به کمیته انضباطی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مور تجمعات دانشجویی نیز گفت: از مهرماه امسال در دانشگاه ها یکسری التهاباتی انجام شد. یکی از سیاسی ترین دانشگاه های تبریز هم دانشگاه علومپزشکی است. البته سعی شده است در این التهابات با نهایت سعه صدر با دانشجویان برخورد شود. یکسری از دانشجویان در این اتفاقات مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند و حکم گرفتند ولی ما باز هم در روز دانشجو احکام آن ها را تعلیق کردیم که مورد پیگرد قرار نگیرند. اما اخیرا تعدادی از دانشجویان تجمع غیرقانونی داشتند بدون اینکه مجوز داشته باشند و طبق قانون دانشگاه، کمیته انضباطی به این دانشجویان فراخوان داده اند و من هیچگونه دخالتی در این زمینه ندارم و طبق قانون دانشگاه عمل شده است.
مسمومیت ۷۸۹ دانش آموز در استان / احتمالا منشا مسمومیت، استنشاقی بود
وی در مورد مسمومیت دانش آموزان بیان داشت: در بحث مسمویت دانش آموزان ما سعی کردیم که همکارانمان در اسرع وقت در محل حادثه حضور پیدا کنند. تاکنون ۷۸۹ نفر دانش آموز در استان نیاز به خدمات داشتند که حدودا ۱۳۵ نفر آنها در همان محل خدمات گرفته و تحویل خانواده ها داده شدند، ۳۱۳ نفر توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند و ۳۴۱ نفر خودشان با وسیله شخصی آمده بودند. یکسری از این بیماران که حدود ۳۲ نفر بودند، لزوم به تحت نظر و بستری بودند که آنها هم بعد از چند ساعت مرخص شدند. احتمالا ممکن است مسمومیت استنشاقی باشد ولی باز هم باید پیگیر خبرها بود.
انتهای پیام/