مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی؛

تردد خودرو در راه‌های آذربایجان‌شرقی ۱۶ درصد افزایش یافت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: تردد خودروها در راه‌های مختلف استان در ۱۰ روز اول اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۲ حدود ۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت.

به گزارش تبریزبیدار، به نقل از ایرنا، اورجعلی علیزاده، با بیان اینکه طرح نوروزی راهداری و حمل ونقل جاده ای ، از ۲۴ اسفند سال گذشته آغاز شده است، افزود: تا پنجم فروردین امسال، ۱۲ میلیون و ۷۵ هزار تردد در راه های استان ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه این تعداد تردد خودروها توسط دوربین های ترددشمار آنلاین به ثبت رسیده است، اظهار کرد: در این بازه زمانی بیشترین ورودی خودروها به استان از مسیرهای آزادراه تبریز- زنجان، میاندوآب- ملکان و نیر- سراب بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: در این مدت ۷۷۷ هزار تردد خودرو ورودی به آذربایجان شرقی و ۷۳۳ هزار تردد خودرو خروجی از استان ثبت شده است.

علیزاده، ادامه داد: در این بازه زمانی ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر استان اعم از اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه تعداد ۱۰۸ هزار و ۷۰۰ مسافر را با ۱۱ هزار و ۷۵ سفر جابجا کرده است.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *