سرویس فرهنگی تبریزبیدار/ ماه ضیافت الهی که آغاز می شود گویی در میان افرادی که دستشان به دهانشان می رسد رقابتی برای رنگین تر شدن سفره ها به راه می افتد و همه تلاش می کنند تا از دیگری عقب نمانند؛ غافل از اینکه در این حال و هوا، هستند کسانی که صورتشان با سیلی، سرخ نگاه داشته شده است.
مگر نه این است که روزه داری و ماه ضیافت الهی، فرصتی برای تمرین همدلی و نوعدوستی است؛ پس چگونه سفره های خالی افطاری در همسایگی ما پهن می شود و بادیدن این سفره ها کاری نمی کنیم.
اینجاست که جمعی از جوانان تبریزی زیر پرچم حضرت فاطمه الزهرا(س) با دستان سخاوتمند وارد میدان شده و برای گسترده شدن سفره های اطعام نیازمندان آستین بالا زده اند و سنت حسنه اطعام فقرا را اجرا می کنند.
در یکی از روزهای ماه خدا، به محل افطاری موکب انصار الفاطمه(س) در آستان امامزاده سید حمزه(ع) رفته ایم. سفره ها در صحن امامزاده پهن شده و منتظر حضور مهمانان خدا ماه ضیافت الهی هستند. هر چه به اذان نزدیک تر می شویم، دور سفره جمع می شوند. نوای ربنا طنین انداز می شود و با ندای الله اکبر، روزه داران افطار می کنند.
مسئول موکب انصارالفاطمه(س) در خصوص نذرواره افطاری به تبریزبیدار می گوید: این سفره افطاری متعلق به امام حسن مجتبی(ع) است که در این مکان مقدس برگزار می شود و هرساله از اول ماه مبارک رمضان تا شب ۱۵ ماه رمضان که مصادف با شب میلاد امام حسن مجتبی(ع)است، پهن می شود.
حجت الاسلام سعید انوری می افزاید: این امر خیر با کمک مرکز نیکوکاری موکب انصار الفاطمه(س) انجام می گیرد و بخش وسیعی از این کار مردم نهاد است و با کمک و حمایت های عموم مردم صورت می گیرد.
وی در مورد نحوه شناسایی و دعوت افراد نیازمند به سفره افطاری می گوید: هرشب ۳۵۰ الی ۴۰۰ نفر مهمان سفره امام حسن مجتبی(ع) هستند که این افراد از طریق کمیته امداد امام خمینی(ره) شناسایی و دعوت می شوند و برخی دیگر مهمانان نیز از طریق مجموعه انصار الفاطمه(س) شناسایی و دعوت شده اند.
حجت الاسلام انوری خاطر نشان کرد: مجموعه انصار الفاطمه(س) علاوه بر این سفره افطاری، در طول سال فعالیت های دیگری نیز دارد که شامل اهدای بسته های معیشتی، تامین جهیزیه نوعروسان نیازمند، برپایی موکب در اربعین حسینی و سلسله جلسات و برنامه های فرهنگی است.
گزارش از فاطمه قاسمی و حسین قلی زاده
انتهای پیام/