روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشهمدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی گفت: ۶ هزار هکتار از اراضی ملی و دولتی به اداره کل راه و شهرسازی برای اجرای طرح ملی مسکن تغییر نمایندگی داده شده است.
به گزارش تبریزبیدار، سیروس داودی صبح پنج شنبه در گفتگویی با خبرنگاران در تبریز عملکرد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی در حوزه قانون جهش تولید مسکن را تشریح کرد و افزود: در راستای اجرای ماده ۹ قانون جهش تولید مسکن، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با بررسی اراضی ملی و دولتی واقع در محدوده و حریم روستاها و شهرها از تاریخ تصویب قانون مزبور، ۶ هزار هکتار از اراضی ملی و دولتی را به اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی جهت اجرای طرح ملی مسکن تغییر نمایندگی داده است.
وی افزود: مابقی زمینها و اراضی ملی و دولتی در اختیار منابع طبیعی واقع در محدوده شهرهای استان نیز در حال احصا و طی روند قانونی تغییر نمایندگی به اداره کل راه و شهرسازی قرار دارد.
داودی ادامه داد: همچنین در اجرای ماده ۴ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن در سال ۱۴۰۱ برای اجرای طرحهای هادی ۱۷ روستای استان با درخواست مدیریت بنیاد مسکن آذربایجان شرقی، ۱۶۲ هکتار از اراضی ملی و دولتی به این بنیاد واگذار شده است.
وی در پایان بر تعهد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی بر اجرای کامل تعهدات خود در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن تاکید کرد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید