جمعه / ۸ آبان / ۱۴۰۵ Friday / 30 October / 2026
×
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبر داد؛

تأسیس مرکز رشد هنر انقلاب در آذربایجان‌شرقی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، از تأسیس مرکز رشد هنر انقلاب در استان خبر داد و اظهار امیدواری کرد تا این مرکز در ادامه فعالیت هنرجویان هنرستان‌ها نقشی تأثیرگذار داشته باشد.

تأسیس مرکز رشد هنر انقلاب در آذربایجان‌شرقی
  • اردیبهشت 16, 1402
  • به گزارش تبریز بیدار، سیدمحمدحسین بلاغی، در آیین گرامیداشت روز معلم در میان هنرآموزان هنرستان‌های میرک، کوثر و اقبال آذر تبریز، با اشاره به رویکرد جدید اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر تعلیم هنر گفت: با تمهیدات و برنامه‌ریزهایی که در این راستا صورت گرفته، نسل هنرمندان متعهد از هنرستان‌ها بر می‌خیزند.

    وی افزود: یکی از بهترین و علمی‌ترین راهکارهای تربیت نیروی متعهد و متخصص جوان و خلاق هنری ایجاد زمینه برای تحصیل در هنرستان‌ هنرهای زیبا است و برخی هنرمندان بزرگ و نامدار که امروز به آنها افتخار می‌کنیم پرورش یافته همین هنرستان‌های زیبا هستند.

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: امروز اگر به نسل‌سازی و تربیت هنرمندان اهتمام نداشته باشیم در آینده با نقص‌ها و چالش‌هایی جبران‌ناپذیر مواجه خواهیم شد.

    بلاغی رویکرد اداره‌کل ارشاد اسلامی استان در دور جدید را توجه جدی به امر آموزش هنر و تعلیم و تربیت در هنرستان‌ها مطرح کرد و گفت: سعی خواهیم کرد تا بهترین فضای آموزشی را برای هنرجویان هنرستان‌ها فراهم کنیم و سمت و سوی آموزش‌ها عاری از ضعف و خلل باشد.

    وی هنرجویان هنرستان‌ها را آینده‌سازان عرصه‌ فرهنگ و هنر برشمرد و با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰۰ آموزشگاه آزاد هنری در سطح استان و در رشته‌های مختلف هنری در حال فعالیت هستند، گفت: بخشی از آموزش هنر نیز در این آموزشگاه‌ها در جریان است و ما برای تقویت این نهادها نیز اهتمام جدی داریم.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *