به گزارش تبریز بیدار ، با گذر زمان، اجزای داخلی به کار رفته در آداپتور گوشی های هوشمند تحلیل رفته و کیفیتشان افت میکند.
در صورتی که این اتفاق رخ دهد، ممکن است آداپتور توانایی تحمل حرارت تولید شده در حین شارژ را نداشته باشد و در نتیجه، دما افزایش یابد.
از سوی دیگر، شارژرهای غیراصل نیز در برخی مواقع از اجزای نامرغوب و بی کیفیت ساخته شده و در نتیجه قادر به ارائه عملکرد ایدهآل نیستند.
این دسته شارژرها نیز بهشدت در معرض داغ کردن و حتی انفجار قرار دارند.
خراب بودن گوشی
خرابی گوشی نیز یکی از عواملی است که میتواند باعث داغ کردن شارژر شود؛ چرا که برخی اجزای گوشی مانند باتری میتوانند به آداپتور آسیب برسانند. زمانی که گوشی شما آسیب دیده باشد، این احتمال وجود دارد که با کشیدن توان بیش از ظرفیت آداپتور باعث آسیب رساندن به آن و در نهایت، داغ کردنش شود.
بنابراین اگر شارژر گوشی شما دائما داغ میکند و تمامی موارد بالا را نیز چک کرده و از سلامت آنها مطمئن هستید، شاید بد بناشد نگاهی هم به خود گوشی بیندازید.
البته دقت کنید که آسیب رساندن گوشی به آداپتور تنها سخت افزاری نیست و اختلالات نرم افزاری هم میتواند باعث داغ کردن آن شود.
هشت روش برای این که مانع داغ کردن شارژر گوشی شوید
بهطور کلی هشت روش زیر برای جلوگیری از داغ کردن شارژر و وارد شدن آسیبهای ناشی از آن به گوشی پیشنهاد میشود:
با وجود این که ممکن است شارژرهای غیراصل ارزانتر از شارژرهای اصلی به نظر برسند، همیشه سعی کنید شارژرهای اوریجینال و سازگار با گوشی خود را خریداری کنید.
در صورتی که شارژرهای اصلی مربوط به گوشی خود را پیدا نکردید، سعی کنید شارژر خود را از برندهای شناختهشده خریداری کنید.
شارژ کردن گوشی خود را همیشه در فضایی خنک انجام دهید.
اگر قصد دارید شارژر خود را به یک چندراهی وصل کنید، مطمئن شوید که چندراهی مطمئن و باکیفیتی را خریداری میکنید.
هرگز گوشی خود را در طول شب یا برای مدتی طولانی با شارژر متصل نکنید. شارژ بیش از حد طولانی ممکن است باعث داغ شدن آداپتور و آسیب به قطعات داخلی آن شود.
پس از این که شارژ گوشی شما به پایان رسید، آداپتور را از پریز خارج کنید. این کار باعث جلوگیری از داغ شدن دستگاه و آسیب دیدن شارژر خواهد شد.
از خم کردن یا کشیدن سیم شارژر در حین شارژ شدن گوشی خودداری کنید. حتی در صورت امکان، در زمان شارژ با گوشی هم کار نکنید.
سعی کنید تا جای ممکن از شارژرهای قدیمی استفاده نکنید. هر شارژر عمر مفیدی دارد که گذر کردن از آن میتواند باعث تحلیل رفتن و داغ شدن احتمالی آن شود.
پس از این که دلیل داغ کردن شارژر گوشی خود را متوجه شدید، بهتر است خیلی سریع اقدامات لازم برای رفع مشکل را انجام دهید؛ چرا که بیتوجهی به داغ کردن شارژر میتواند باعث آسیبهای بیشتری به آداپتور و گوشی شما شود.
انتهای پیام/