به گزارش تبریزبیدار، حسن بختیاری صبح امروز در همایش ملی حکمرانی متعالی که در محل دانشگاه پیام نور تبریز برگزار شد، اظهار داشت: مدرسه حکمرانی نه به سازمان و مرکزی وابسته است و نه در حیطه حزب و جریان سیاسی می باشد بلکه مدرسه ای برای آموزش و تربیت حکمرانی با تجریه و با علم و دانش روز است که تا پایان سال اولین دانش آموختگان آن فارغ التحصیل خواهند شد.
وی ادامه داد: دانشگاه حکمرانی شهید بهشتی، تنها دانشگاهی است که درس حکمرانی را در سطح دکترا دارد که ۷۵ نفر تا پایان سال در سطح دکتری فارغ التحصیل می شوند که از این ۷۵ نفر، ۶۰ نفر در سطح مدیرکل و بالاتر و حدود ۱۰ نفر در سطح نماینده مجلس حضور دارند.
رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی با اشاره به بخش تحقیقاتی این مدرسه افزود: ۱۴ بخش پژوهشی داریم که در رمینه های مختلف در کشور به پژوهش می پردازند و آزمایشگاه حکمرانی نیز در ذیل آنها تعریف شده است.
وی به سه قسمت عمده جامعه یعنی دولت، بخش خصوصی و نهاد های غیر دولتی مردمی اشاره کرده و گفت: باید برای اداره کردن هر بخش و فضا برنامه و روش حکمرانی متفاوتی وجود داشته باشد.
نادیده گرفتن تجربیات دفاع مقدس یعنی شکست در حکمرانی
بختیاری ضمن اشاره به حکومت امیرالمومنین(ع)، ایشان را یک الگوی کامل حکمرانی اسلامی عنوان کرد و افزود: عدالت علوی باید در تمام سطوح اجرا شود و مردم باید از حکمران خود در این جهت رضایت داشته باشند.
رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی خاطر نشان کرد: باید در همه زمینه ها از تجربه های جنگ ۸ ساله بهره ببریم و تجربیات گذشته خود را نادیده نگیریم که این عمل باعث شکست خواهد شد.
انتهای پیام/