پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

معاون گردشگری آذربایجان شرقی بر لزوم خودداری گردشگران از اقامت در اقامتگاه‌های غیرمجاز تاکید کرد.

لزوم خودداری گردشگران از اقامت در اقامتگاه‌های غیرمجاز آذربایجان شرقی
  • مرداد 23, 1402
  • به گزارش تبریز بیدار ، علیرضا بایرام‌زاده ضمن اعلام این خبر گفت: آذربایجان شرقی از جمله استان‌های دارای اقامتگاه های رسمی متعدد و استاندارد است که این مراکز به طور مستمر در راستای ارائه خدمات با کیفیت به گردشگران مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرند.
    معاون گردشگری آذربایجان شرقی ادامه داد: با توجه به فعالیت اقامتگاه‌های رسمی و استاندارد در این استان، انتظار می‌رود که گردشگران محترم با مراجعه به مراکز رسمی، اقامت خود در آذربایجان را ثبت کنند و از اقامت در هرگونه واحد اقامتی غیرمجاز خودداری کنند.
    بایرام‌زاده اظهار کرد: اقامت در اقامتگاه‌های غیرمجاز و عواقب آن بر عهده مراجعه‌کنندگان به این مراکز خواهد بود و این اداره کل هیچگونه تعهدی در قبال مشکلات اقامتی اقامت‌گزینان ندارد و به طور جد با این مراکز برخورد قانونی خواهد داشت.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *