گزارش تبریزبیدار از آنچه در جلسه امروز شورای شهر گذشت؛

تکمیل پارک موزه دفاع مقدس تا دو سال آینده /افسردگی و بیهودگی در مترو حاکم است

جلسه علنی شورای شهر تبریز طبق روال جلسات قبل، در عمارت قدیمی شهرداری تبریز برگزار شد.

به گزارش تبریزبیدار، جلسه امروز شورای شهر تبریز با غیبت حجت الاسلام زعفرانچیلر و یاسین بجانی برگزار شد .

دبیری، رئیس شورای کلانشهر تبریز در سخنان پیش از دستور، گفت: روز بزرگداشت استاد شهریار که یکی از افتخارات تبریز و آذربایجان بود و ارادت خاصی به ائمه داشتند گرامی میداریم .

وی افزود: امیدواریم تمامی شعرا و هنرمندان در این راستا قدم های خوبی بردارند.

رئیس شورای کلانشهر تبریز اظهار داشت: هفته دفاع مقدس اوج ایثار و شهادت می باشد و امیدواریم شهدای ما الگوی خوبی برای جوانان باشد .

دستور جلسه اول: گزارش از وضعیت فضای سبز شهر تبریز در شش ماه گذشته 

کاشت ۹ میلیون بوته در سطح شهر

آسیابی، مدیر کل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در رابطه با عملکرد شش ماهه این سازمان اظهار داشت: امسال میزان بارش در استان کمتر و دمای هوا بیشتر بود و در این حالت فضای سبز را نگه داری کرده ایم .

وی در رابطه با مساحت چمن‌کاری فضای کلانشهر تبریز خاطر نشان کرد:

در پایان سال ۱۴۰۱ به متراژ ۳۰۹ هکتار بود که بر اساس سیاست حذف چمن جهت مدیریت منابع آب خام تاکنون ۲۲ هکتار حذف و به جای آن درختچه های پوششی مقاوم کم آبی کاشته شده است .

آسیایی افزود: ۷ درصد از کل چمنکاریها در سطوح شهر با الویت بندی انجام شده است .

مدیر کل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در ادامه خاطرنشان کرد: به منظور مدیریت هر چه بهتر آفات و بیماریهای گیاهی سطح شهر پایش مستمر روزانه سطوح فضای سبز جهت شناسایی زمان سمپاشی به منظور مبارزه با آفات و بیماریها انجام گرفته است .

وی گفت: به منظور کاهش مصرف سموم شیمیایی که باعث آسیب های جبران ناپذیر زیست محیطی می شود نوار های رولی چسب دار که فاقد هر گونه ماده سمی بوده برای مبارزه با آفات روی درختانی همچون تاروت و آقاقیا نصب شده است .

آسیابی در رابطه با کاشت گل های فصل تابستان اظهار داشت : مرحله اول شامل گل‌های استقبال از بهار از جمله شب بو، بنفشه و همیشه بهار به تعداد ۹ میلیون بوته در سطح شهر کاشته شده است .

وی اعلام کرد: تعداد درخت های کاشته شده تا کنون ۶۴۹۰۰ اصله شامل نهال مثمر و غیر مثمر و تعداد درختچه های کاشته شده ۲۸۰۷۱۵ بوته می باشد .

مدیر کل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز افزود: ساماندهی باغات الحاقی ضلع شمالی پارک ائل گلی با مساحت ۵ هکتار و با مبلغ قرار داد ۱۲۰ میلیارد ریال و با پیشرفت ۹۰ درصد تا ماه بعدی آماده افتتاح خواهد شد .

وی در پایان گفت : اجرای کفسازی رینگ جنب پارکینگ شماره ۲ و مسیر پیاده روی باغچه بان با مبلغ قرار داد ۶۰ میلیارد ریال با پیشرفت ۸۱ درصد انجام گرفته است .

شهردار و عوامل شهرداری را در بحث فضای سبز تنها نگذاریم

پرویز هادی در ادامه این دستور جلسه گفت: شهردار و عوامل شهرداری را در بحث فضای سبز تنها نگذاریم در این مدت که پیمانکاران را حذف کردیم شهرداری عملکرد خوبی داشته است .

وی افزود: مردم از لحاظ اقتصادی در فشار هستند مردم وقت ندارند درختان را بحث کارشناسی کنند اگر مشکلی وجود دارد به اعضای شورا و شهرداری بگویید تا آنان را حل کنیم و این موضوع ها رسانه ای نشود، هر چقدر پروژه ها بزرگتر می شود مشکلات هم بیشتر خواهند شد .

در فرودگاه تبریز و پایگاه دوم شکاری چندین اصله درخت خشک شده است

فریدون بابایی اقدم ، عضو شورای شهر خاطر نشان کرد: ساختار معیوبی که طراحی شد ، برای وضعیت پیمانکاران نقد وجود داشت و چندین بار در شورا مطرح کرده بودیم و قرار شد بحث نیروی انسانی ساماندهی شود .

وی افزود: این شرکت را تاسیس کردیم بدون اینکه امکانات لجستیکی و کارشناسی داشته باشد و این شرکت از امکانات پیمکاران استفاده می کردند .

عضو شورای شهر گفت: در این بحث، درختان تبریز قربانی شدند و این آزمون خطاها برای شهر تبریز ضرر خواهد داشت، اخیرا از پارک ارم بازدیدی که داشتیم وضعیت آنان قابل تعریف و تمجید نبود .

بابایی اقدم در ادامه خاطرنشان کرد: روابط عمومی برای رسانه ها پول خرج نکنند تا از عیب و ایرادها چشم پوشی کنند و بجای توجیه کردن عیب و ایرادات باید آنان را رفع کنیم .

وی گفت: ما نماینده مردم هستیم اگر در اینجا می گوییم درختان خشک شده است پس نباید از عملکرد شهرداری دفاع کنیم و آنان را باید رفع کنیم .

بابایی اقدم اظهار داشت: در فرودگاه و پایگاه دوم شکاری چندین اصله درخت خشک شده است و کسی هم پاسخگو نیست .

وی در رابطه با قطع درختان خاطر نشان کرد : شرکت شهرداری درختان را قطع می کنند وقتی علت آنان را می پرسیم می گویند درختان مریض شده اند مگر برای پیشگیری از بیماری آنان چکار کرده ایم‌؟

عضو شورای شهر گفت: در کجای شهر برای استفاده از در سرویس بهداشتی از گونی استفاده می کنند ؟ این بسیار فاجعه بوده و برای شهر تبریز مایه آبروریزی است در مقابل این کار چگونه از عملکرد شهرداری دفاع کنیم ؟

بابایی در پایان گفت: خواهش میکنیم جلسات فوق العاده را به زمان کمسیون ها نیاندازید ، تصویب کرده بودیم جلسات فوق العاده عصر ها برگزار شود .

خشک شدن درختان ۲۵ ساله به زمان پیمانکاران قبلی باز می گردد

حکیمه غفوری ، عضو شورای کلانشهر تبریز گفت: روز اول تعهد کردیم که مشکلات را با تعامل پیش ببریم و با مسالمت آمیز انجام بگیرد .

وی اظهار داشت: شرکت فضای سبز، یک شرکت جدید می باشد و باید ایرادات و حسن آنها را بگویند و با پیمانکاران قبلی مقایسه کنیم و عیب های خود را برطرف کنیم .

غفوری خاطر نشان کرد: درختان ۲۵ ساله هیچ وقت خشک نمی شود اگر الان خشک شده است پس ایراد آنها به پیمانکاران قبلی باز می گردد .

وی گفت: در راستای این شرکت ، تمامی مسائل آنان را کنکاش کنیم و نقص آنان را برطرف کرده تا در آینده با مشکل مواجه نشویم .

در حفظ فضای سبز باید نظارت داشته باشیم

دبیری، رئیس شورای کلانشهر تبریز در رابطه با فضای سبز خاطر نشان کرد: در حفظ فضای سبز باید نظارت داشته باشیم و وظیفه نظارتی خود را حفظ کنیم .

وی گفت: در هر جایی نیاز به برخورد قانونی باشد باید آن را انجام بدهیم و طبق قانون می توانیم برخورد های لازم را انجام بدهیم .

فضای سبز پایگاه شکاری و دانشگاه تبریز در حیطه شهرداری تبریز نیست/ متاسفانه برخی حرف‌ها و انتقادات صادقانه نیست

یعقوب هوشیار، شهردار کلانشهر تبریز با بیان اینکه ما سه حوزه داریم که باید تفکیک شوند، خاطر نشان کرد: برخی محل‌ها مانند فضای سبز پایگاه شکاری و دانشگاه تبریز در حیطه شهرداری تبریز نیست و اگر شورا می‌خواهد مصوب کند تا به فضای سبز این دو محل رسیدگی‌ کنیم زیرا ما مجری مصوبات شورا هستیم.

وی گفت: این شرکت با درخواست خود اعضا برای کمک به جامعه کارگری ایجاد شده است و شهرداری اجباری برای قبول این کار نداشته است.

شهردار کلانشهر تبریز افزود: مشکلات در بسیاری از بخش‌ها وجود دارد و امروز قطعا در جمع آوری زباله‌ مشکل وجود دارد اما کسی حرفی نمی‌زند اما اگر پیمانکار را حذف کنیم باز هم برخی افراد گوشی به دست به سراغ باکس‌های زباله می‌روند تا از آن فیلم تهیه کنند، متاسفانه برخی حرف‌ها و انتقادات صادقانه نیست.

دستور جلسه دوم: گزارش دریادار دوم رضا عباسی ، مدیر کل حفظ و آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی از روند پیشرفت پارک موزه دفاع مقدس به مناسبت هفته دفاع مقدس 

تکمیل پارک موزه دفاع مقدس تا دو سال آینده 

مدیر کل حفظ و آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی گفت: امیدوارم تا دو، سه سال آینده پارک موزه دفاع مقدس را تکمیل کنیم و جای تأسف بود که باغ موزه دفاع مقدس آماده بازدید برای مردم نبود .

وی افزود: سال گذشته اعضای شورا برای تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ۷ میلیارد تومان و امسال ۲۰ میلیارد تومان تصویب کرده اند .

عباسی در ادامه افزود: از طرف ریاست جمهوری برای این پروژه ۵۰ میلیارد تومان تصویب شده است که تا کنون ۱۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است .

وی گفت : ۱۷ میلیارد تومان قرارداد با هنرمندان بسته شده است تا آثار هنری خود را در این راستا تولید کنند و از فناوری های دیجیتال استفاده خواهد شد .

دستور جلسه سوم: سخنرانی میان دستور دهقان نژاد، عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز

افسردگی و بیهودگی در مترو حاکم است

روح الله دهقان نژاد، نائب رئیس شورای شهر در خصوص موضوع مترو خاطر نشان کرد: چون برخی کارها و تغییرات انجام شده بود، فرصتی به آقای هوشیار داده بودیم و بعضی مسائل را مطرح نکردیم، متاسفانه مطرح می‌شود که می‌خواهند سازمان حمل‌ونقل ریلی را کنار بگذارند که ما موافق آن نیستیم.

وی افزود: موضوع بعدی در رابطه با خط دوم ای پی سی است که باید پیمانکار همه کارهایش را انجام دهد و بحث خرید از ذوب آهن مطرح است که هزینه هنگفتی دارد اما با ترک تشریفات انجام می‌شود، مزیت خرید ایرانی به دلیل قیمت تمام شده است اما هزینه‌ای که اعلام شده سقف هزینه بین‌المللی است.

دهقان نژاد با اعلام اینکه از سال ۹۶ سه قطار کار می‌کند که جابجایی ۲۵ هزار نفر مسافر را دارد، خاطر نشان کرد: اگر خط یک تمام شود ما باید جابجایی ۲۰۰ هزار نفر داشته باشیم و سی قطار هم داشته باشیم.

وی گفت: در تهران مطرح شد با اتمام خطوط مترو قطار به شهرهای مختلف برود و تبریز هم سهم بیشتری داشته باشد اما مشهد و شیراز پشت سرهم کار کرده و خطوط را تمام می‌کنند و قطارهای تبریز به آنجا خواهد رفت.

نائب رئیس شورا اظهار داشت: در رابطه با مدیرعاملی سازمان حمل‌ونقل ریلی برخی شرایط باید احراز شود اما آن شرایط را ندارند و وضعیت غیرقانونی است. افسردگی و بیهودگی در مترو حاکم است که فقط پوسته عوض شده و همان افراد حاکم هستند.

وی در پایان گفت: روستای الوار علیا در محدوده تبریز است اما تحویل داده نشده است و امواجی از انتظارات مردم آنجا را داریم و نمی‌دانند که باید از دهیاری خدمات دریافت کنند یا از شهرداری.

 

انتهای پیام/

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *