پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌شرقی از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای با 100 میلیارد ریال کلاهبرداری در ملکان و برخی دیگر از استان‌های کشور خبر داد.

دستگیری کلاهبردار میلیاردی در ملکان
  • مهر 25, 1402
  • به گزارش تبریز بیدار ، علی محمدی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر اینکه شخصی با ترفندهای مختلف از جمله شرکت سرمایه‌گذاری صادرات و واردات، تبانی با اتباع یکی از کشورهای همسایه و دادن وعده “تبدیل ریال به واحد پولی آن کشور” با اخذ وجوه از شهروندان و عدم استرداد کلاهبرداری کرده بود، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان ملکان قرار گرفت.

    وی افزود: ماموران با انجام یکسری اقدامات پلیسی و بررسی اظهارات شاکیان پرونده، متهم را شناسایی و با نیابت قضائی در یکی از استان‌های شمالی کشور طی عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی دستگیر کردند.

    این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

    فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه متهم مبلغ 100 میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، گفت: پلیس با هنجارشکنان و مجرمان به شدت برخورد می کند و تمام دغدغه پلیس آرامش و آسایش شهروندان در جامعه است.

     

    انتهای پیام/

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *