مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان شرقی از جریمه بیش از 19 میلیارد ریالی یک شرکت وارد کننده کاغذ در تبریز خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار،صمد حضرتی امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پرونده شرکت متخلف بابت دریافت ارز به میزان ۳۷هزار و ۵۵۸ یورو برای انجام واردات کاغذ چاپ و عدم ایفای تعهد در قبال دریافت آن در شعبه ششم تعزیرات حکومتی تبریز رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: شعبه رسیدگی کننده با انجام استعلام لازم از بانک پرداخت کننده ارز به پرونده رسیدگی و پس از دریافت دفاعیات متهم با توجه به عدم ارائه مدارک قانونی لازم دال بر ایفای تعهد اتهام را محرز و شرکت مزبور را به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۷۷۹میلیون ریال جزای نقدی به میزان دو برابر ارزش ریالی ارز مورد تعهد و یکسال محرومیت از فعالیت بازرگانی محکوم کرد.
حضرتی گفت: این پرونده با شکایت بانک عامل(تجارت) به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده بود و حکم صادره در شعبه ویژه تجدید نظر قاچاق کالا و ارز استان قطعی شده است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید