پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌غربی گفت: طبق مجوزهای صادره از اداره‌کل صمت و محیط زیست، برداشت نمک از سه منطقه دریاچه ارومیه صورت می‌گیرد.

برداشت نمک از سه منطقه دریاچه ارومیه
  • دی 13, 1402
  • به گزارش تبریزبیدار، سعید شهند مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌غربی با اشاره به حساسیت بالای این نهاد در خصوص برداشت درست و طبق مجوز نمک از سطح دریاچه ارومیه اظهار داشت: برداشت نمک از سه منطقه دریاچه ارومیه صورت می‌گیرد.

     وی افزود: این سه منطقه شامل انگنه، آق گنبد و آق زیارت قره باغ می‌شود که ۶ نقطه برای برداشت نمک درنظر گرفته شده است.

     شهند تصریح کرد: نمک برداشت شده از این محدوده‌ها به واحد تولیدی با نیاز اولیه نمک منتقل شده و این اقدام با نظارت محیط زیست و صنعت، معدن، تجارت انجام می‌شود.

     

     

    مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌غربی ادامه داد: در مناطق مجاز برداشت نمک، خود طبیعت دریاچه ارومیه این مناطق را به حالت اولیه برمی‌گرداند و آثار زیست محیطی منفی در اکوسیستم منطقه وجود ندارد ضمن اینکه نظارت لازم‌ در این خصوص اجرایی می‌شود.

    وی اظهار کرد: در این بررسی ها اگر تخلفی محرز شود، برخوردهای قانونی اعمال و مجوز مربوطه لغو می‌شود.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *