ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشه
تراکتور محتاط و بی برنامه باخت / حیف از آن گل تیبور
نقشهی راه نخبگان برای «ایران هرچه قویتر» / «ریزعلی خواجوی»ها را نخبگانی میدانیم
تولید ۳ هزار تُن وَش پنبه در آذربایجانشرقینماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مراسم بزرگداشت شهید شفیع زاده گفت: عملیات وعده صادق و موشکباران اسرائیل مدیون ابتکارات نخبگانی چون شهید حسن شفیعزاده است.
به گزارش تبریزبیدار، آیتالله سید محمد علی آل هاشم در مراسم بزرگداشت شهید شفیع زاده اظهار داشت: عملیات وعده صادق و موشک باران اسراییل توسط نیروهای مسلح ما بخصوص هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مدیون نخبگانی همچون حسن شفیع زاده و شهید حسن تهرانی مقدم است.
وی افزود: ما هر قدر از رشادتها و شجاعتهای قهرمانان کشور اسلامی سخن بشنویم، بیشتر افتخار می کنیم، نه یکبار بلکه در طول سال باید گفته شود و بشنویم و الگوی جوانان ما باید باشند.
هنر شفیع زاده جمع کردن تمام امکانات زیر چتر مدیریتی بود
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان ویژگیهای شهید شفیع زاده گفت: شفیع زاده صبور، گشاده رو، متواضع و بشاش بوده و ایثار و گذشت او زبانزد بود. هنر شفیع زاده شرح صدر و جمع کردن تمام امکانات بالقوه زیر یک چتر مدیریتی بود که باید مدیران به این امر توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: او در روابط اجتماعی رفتاری پخته و پسندیده داشت و در هر محیطی همگان را تحت تاثیر قرار می داد.
آیتالله آل هاشم گفت: بی شک سهم شفیع زاده در تأسیس و کارکرد توپخانه در دفاع مقدس بی بدیل است. رسته توپخانه ایده و ابتکار و انگیزه ایشان بود که همراه با شهید باکری به آن پرداخت و شهید تهرانی مقدم هم در کنار آنها، سازوکار موشکی را راه انداخت.
توپخانه سپاه را آذربایجانی ها بنا گذاشتند
وی با بیان اینکه توپخانه سپاه را آذربایجانی ها بنا گذاشتند و نقش آن را شفیع زاده بنا گذاشت، افزود: شفیع زاده گروه توپخانه تشکیل داد و امروز ثمره آن تلاشها است که جمهوری اسلامی ایران یک توپخانه قوی و قدرتمند دارد.
امام جمعه تبریز تصریح کرد: پیروزی عملیات وعده صادق ریشه در ابتکارات دفاع مقدس دارد و مرهون شهدا هستیم که از دل، دفاع مقدس را آفریدند و قدم های زیادتری برداشتند و الحمدلله این اقتدار در ایران اسلامی به برکت این شهداست.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید