چهارشنبه / ۶ آبان / ۱۴۰۵ Wednesday / 28 October / 2026
×

هیئتی از منطقه ترکمان عراق (کرکوک) برای تسلیت شهدای خدمت و ابراز همدردی با مردم ایران در تبریز بیت آیت الله آل هاشم امام جمعه فقید تبریز حضور یافتند.

حضور ترکمان عراق برای تسلیت و ابراز همدردی با مردم ایران در تبریز
  • خرداد 6, 1403
  • به گزارش تبریز بیدار، برای عرض تسلیت رئیس جمهور شهید و همراهانش هیئتی از منطقه ترکمان عراق ، من جمله کروک با حضور در بیت آیت الله آل هاشم امام جمعه فقید تبریز ابراز همدردی کردند.

    امام موقت تبریز در این دیدار با بیان اینکه برقراری عدالت و ایستادگی در برابر ظلم زبان مشترک بین ملت‌هاست که مرز هم نمی‌شناسد گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره حامی مستضعفان جهان است.

    حجت الاسلام مطهری اصل در این دیدار ضمن تشکر از حضور هیتی کرکوکی در بیت امام جمعه فقید تبریز گفت: این شهدای والامقام هم در زمان حیات شان موجب خدمات و خیر برای مردم بودند و یقین بعد شهادت هم برای مردم خیر و برکت خواهند بود و از طرفی شهدای خدمت بعد شهادتشان برای مردم موجب همبستگی ملی و جبهه مقاومت خواهد شد.

    اعضای این هیئت هم ضمن اهدای تابلو مزین به عکس شهدای خدمت با بیان اینکه شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش برای ملت‌های منطقه مصیبتی بزرگ است گفتند:همدردی خود را با ملت و دولت ایران به ویژه مردم استان آذربایجان شرقی و خانواده معزا اعلام می کنیم.

     

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *