چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح
صدای انفجار در غرب تبریز
روحانیِ قرآنیِ مجاهد و مرد میدانهای تکلیفرشیدی عضو شورای شهر تبریز در حاشیه نشست خبری به تعدادی از سوالات خبرنگار ما در خصوص مسایلی چون تغییر کاربری، گلزار شهدای ستارخان و فضای سبز تبریز پاسخ داد.
به گزارش تبریزبیدار روح الله رشیدی در حاشیه نشست خبری به تعدادی از سوالات خبرنگار ما در خصوص مسایلی چون تغییر کاربری، گلزار شهدای ستارخان و فضای سبز تبریز پاسخ داد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تبریز در خصوص ماجرای تغییر کاربری خلعتپوشان گفت: از زمانی که متوجه موضوع شدیم به مسله ورود نکردیم. ماجرا مربوط به قانون جهش تولید مسکن بود از اراضی مازاد سازمان ها بود و با توجه به اینکه این اراضی کاربری تحقیقاتی دارد، مخالفت کردیم و قرار است جلسه کمیسیون ماده 5 تشکیل شود.
عضو کمیسیون فرهنگی شرای شهر در مورد بازگرداندن حجلههای مزار شهدا در گلزار شهدای ستارخان به تبریزبیدار گفت: حجله با آن تعریف مشخص قرا نیست روی مزار شهدا نصب شود اما طرحی داده شده که اجرا می شود و در این مدت معطل تکمیل تصاویر شهدای گلزار بودیم.
رشیدی در پاسخ به سوال دیگر که چه تدابیری برای عدم تکرار نگرانی سال گذشته در مورد نگهداشت فضای سبز تبریز اندیشیده شده است گفت: سال گذشته مشکلاتی در نگهداشت فضای سبز تبریز به وجود آمد اما برای امسال اقداماتی خوبی صورت گرفته و بارندگی ها هم مناسب بود.
مشروح پاسخ ها را در فیلم زیر ببینید:
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید