چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح
صدای انفجار در غرب تبریز
روحانیِ قرآنیِ مجاهد و مرد میدانهای تکلیفدختر تبریزی و بانوی دهه هشتادی کاروان پارالمپیک ایران در پاریس، این بار در بخش تیمی موفق به کسب مدال نقره شد.
به گزارش تبریزبیدار، رقابتهای میکس کامپوند بازیهای پارالمپیک پاریس از ساعت ۱۶:۴۰ به وقت پاریس در مجموعه اینولید آغاز شد که هادی نوری و فاطمه همتی به مصاف برزیل رفتند.
نمایندگان کشورمان راند اول را با نتیجه ۳۹ بر ۳۶ به پیروزی رسیدند و در راند دوم نتیجه را با حساب ۳۷ بر ۳۹ واگذار کردند و راند سوم دو تیم به امتیاز برابر ۳۸ رضایت دادند. نمایندگان کشورمان با درخشش در راند چهارم با نتیجه ۳۹ بر ۳۸ به برتری رسیدند تا در مجموع با نتیجه ۱۵۳ بر ۱۵۱ به گام به مرحله نیمه نهایی گذاشتند.
هند و اندونزی، چین و ایتالیا و تیمهای استرالیا با بریتانیا دیگر دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی را برگزار خواهند کرد.
فاطمه همتی کماندار تبریزی است که پیش از این مدال نقره بخش انفرادی کامپوند بانوان را کسب کرده بود.
دیدگاهتان را بنویسید