چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح
صدای انفجار در غرب تبریز
روحانیِ قرآنیِ مجاهد و مرد میدانهای تکلیفرییس پلیس راه آذربایجان شرقی گفت: تمام جاده های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی باز است و تردد در آنها ادامه دارد.
به گزارش تبریزبیدار، سرهنگ حبیب آبراهه اظهار کرد: چند تصادف زنجیره ای به علت برف و یخبندان در اتوبان آذرشهر داشتیم که ۱۲ خودرو در سه نوبت چهار خودرو، سه خودرو و پنج خودرو به طور زنجیره ای با هم برخورد و دچار خسارت شدند خوشبختانه مصدوم یا فوتی نداشتیم البته در ایام بارندگی ها تصادف منجر به فوت در آذربایجان شرقی نداشتیم.
وی افزود: با وجود لغزنده بودن جاده های آذربایجان شرقی و برف و یخبندان امسال نسبت به زمان همسان سال قبل ۳۷ درصد کاهش تصادفات رانندگی در جاده های استان را شاهد هستیم که کاهش تردد و رانندگی با سرعت مطمئنه علت اصلی آن است.
آبراهه همچنین توصیه کرد که از سفرهای شبانه و عصرانه که با کاهش دید همراه است پرهیز شود و خودرو همواره به زنجیر چرخ و سایر تجهیزات زمستانی مجهز باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید